24.07.2022.

08:40

Foto: printscreen

Džet set

ZORICA MARKOVIĆ U ZAGRLJAJU BIVŠEG VESNE ZMIJANAC! Fanovi u šoku kada su videli zajedničku fotografiju! Zorica: HVALA TI, DUŠO!

Pevačica Zorica Marković, osim po čuvenim hitovima, poznata je i po žustrim svađama tokom učešća u rijalitiji prigramima, tako da joj skandali nisu strani.

Informer

Zorica Marković

Međutim, sada je iznenadila sve pratioce fotografijom koju je objavila na Instagram profilu. Ona je na fotografiji zagrljena i nasmejana sa bivšim izabranikom njene koleginice, Vesne Zmijanac.

Informer

Vesna Zmijanac

U pitanju je operski pevač Nikola Mijailović, koji je 16 godina mlađi od Vesne Zmijanac, sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

Zorica Marković je odlučila da se preko fotografije javno zahvali Nikoli:

- Retko dobar čovek i prijatelj! Čista duša... Hvala ti, Nik! - napisala je Zorica na Fejsbuku, uz fotku na koju je on grli.

Informer

Nikola Mijailović i Vesna Zmijanac

Vesna i Nikola bili su zajedno od 2009. godine, a raskinuli su kada je pevačica započela vezu sa Željkom Ristićem. Obnovili su ljubav 2014, a tada su mediji prenosili i da su počeli i da žive zajedno. Obnavljanje ove veze nije bilo uspešno, ali su posle raskida pevači ostali u dobrim odnosima.

BONUS VIDEO: