26.07.2022.

07:20

Foto: Informer

Džet set

PAPARACO! POPULARNA PEVAČICA VIŠE NE LIČI NA SEBE! Botoksirana Tanja! (FOTO)

Paparaco Informera uhvatio je folk zvezdu u restoranu jednog hotela u Bečićima dok je ćaskala sa svojim klavijaturistom.

Iako je jedna od najpopularnijih pevačica već godinama, neki gosti u hotelu jedva su je prepoznali! Kad su shvatili da pored njih sedi Tanja, nisu mogli da se suzdrže od komentara na račun njenog izgleda.

Informer

Paparaco Informera uslikao Tanju Savić u Crnoj Gori

- Bože, ovo je Tanja! Da nije progovorila, ne bih je prepoznala, samo po glasu sam shvatila da je ona... Baš je preterala sa zatezanjem lica, ne liči na sebe. Nije joj to trebalo, ona je prirodno lepa žena - komentarisali su gosti u restoranu.

Povela sinove

Tanja je tada shvatila da je neki gledaju, pa je odmah iz tašne izvadila šminku i ogledalce i počela da se doteruje. Kako smo saznali, ona je te večeri imala još jedan u nizu nastupa na Crnogorskom primorju. Pošto joj je leto puno tezgi, Tanja je rešila da na more povede sinove Maksima i Đorđa, od kojih se ne razdvaja otkad ih je vratila od oca, Dušana Jovančevića. Dok im se mama doterivala za nastup, dečaci su strpljivo sedeli za stolom i igrali igrice na telefonu... Potom je Tanja sa klavijaturistom otišla na tezgu, a dečaci su ostali u hotelu sa svojim rođacima.

Informer

Paparaco Informera uslikao Tanju Savić u Crnoj Gori

Predomislila se

Inače, Savićeva je ranije pričala da je veliki protivnik plastičnih operacija, ali je očigledno i ona podlegla trendu.

- Kožu treba negovati kremama, a nikako ići pod nož. Neka se devojke našminkaju, doteraju i izgledaće odlično. Zbog te estetske hirurgije i zatezanja lica sve žene liče jedna na drugu. Promene lični opis i ne liče ni na šta! Nikako mi se to ne sviđa. Još na sve to dodaju gomilu filtera i prave iste poze na društvenim mrežama, pa ne može ni majka rođena da ih prepozna. Nije to moja priča - pričala je Tanja dok nije otišla na "bockanje"!

Stigla da se okupa

Tanja ima vrlo malo slobodnog vremena, pa je tek pre dva dana stigla da se okupa u moru i sunča na plaži. Iako je nedavno izjavila da više nikad neće pozirati u kupaćem, promenila je mišljenje.

- Niko me neće videti u bikiniju ovog leta. Ja sam žena puna kompleksa! - rekla je pre mesec dana Tanja.

BONUS VIDEO: