29.07.2022.

07:30

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

NEĆU SILIKONE! Milica Pavlović pozirala u toplesu i otkrila zbog čega voli svoje grudi!

Atraktivna pevačica tvrdi da je na njenom telu sve prirodno i da je potpuno zadovoljna svojim izgledom.

Informer

Milica Pavlović pokazala grudi i tvrdi da nema nameru da stavi silikone

- Niko mi ne veruje kada kažem da nisam radila grudi. Ljudi misle da lažem, ali zaista nisam! - kaže "seksi senjorita" i dodaje da ne namerava da ikad ode pod nož:
- Nemam ništa protiv estetskih zahvata, niti protiv devojaka koje to vole. Međutim, zasad ne razmišljam o tome i trudim se da negujem prirodan izgled. Imam sreće da na moj izgled još nije uticao stres i to što zbog posla kasno ležem, radim noću, pevam u zagušljivim prostorijama...

Informer

Voli svoje telo... Milica


Milica kaže da dobrom šminkom može sve da se prekrije:
- Moja šminkerka sredi sve minimalne nesavršenosti na mom licu. Ipak, najbitnije od svega je da volite sebe i svoje nesavršenosti. Imam i ja dane kada mi se ne dopada kako izgledam, ali to su faze koje brzo prođu.

Mesecima čuvala sliku u fioci

Milica Pavlović kaže da je dugo razmišljala da li da objavi provokativnu sliku, na kojoj grudi pokriva rukama.
- Ova slika je stajala u fioci... Hoću-neću, danas-sutra... Je l' previše?! Dok se spremam za sledeći koncert, pročitam da album već ima 65 miliona pregleda na Jutjubu tri meseca otkad je izašao i pogledam opet sliku... Sećam se da sam bila premorena, mesecima sam ga pripremala, bila uključena u svaki delić realizacije... Suze, krv i znoj. I evo je! Savršena, iskrena, ratnička slika- napisala je pevačica na Instagramu.

BONUS VIDEO: