29.07.2022.

12:33

Foto: Youtube printscreeen/Marko Djoković

Džet set

JOVANA DOŠLA IZ CRNE GORE I ODMAH OTIŠLA U POLICIJU! Voditeljka prekinula odmor zbog JEZIVIH pretnji!

Jovani je nepoznata osoba kazala da je član klana ozloglašenog Veljka Belivuka, poznatog pod nadimkom Velja Nevolja, kao i da ukoliko ne prestane da "uzima u usta" Maju Marinković da će joj se svašta desiti. Jovana je, kako saznajemo, odmah jutros otišla da prijavi slučaj policiji, a pre toga je izjavila da nema nameru da se plaši, već da će sve ovo isterati do kraja:

Informer

Odmah doputovala iz Crne Gore... Jovana Jeremić

- Sa uznemiravanjem je počeo u dva noću. Pozvao se na Tamaru, da je od nje uzeo broj da me maltretira, a da brani Maju zbog mojih stavova o ku*vama i ku*varluku. Nije viteški odlaziti kod mafijaša i tražiti im usluge da zastraši Jovanu Jeremić. Ja sam neustrašiva, ja jesam sama i razvedena, ali to ne znači da mogu da me maltretiraju. Krivična prijava im sledi. Ja ću ovo isterati do kraja. Neće moju emisiju određivati nijedan Veljin koljač - rekla je u dahu voditeljka i nastavila:

- I sutra da mi se nešto dogodi, želim da me pamte kao heroja i kao nekog ko se zalagao za dobro u ovoj zemlji. Kada ga policija bude uhvatila, ja ću ga pozvati direktno u studio u jutarnji program kod mene da kaže pred 2,5 miliona ljudi. Sve kučke i ku*ve moraju da nauče da se obračunavaju sa mnom, ali ja sam lepotica, a zver i imam muda veća od 99 odsto muškaraca u Srbiji, ja bez pretnji pozivam da dođu u jutarnji i kažu šta je sporno - poručila je Jovana. 

Informer

Odlučila da slučaj prijavi policiji... Jovana

Ona je pre nekoliko dana počela da dobija poruke jezivog sadržaja:

-  Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htela pakao da ti napravi, al' sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj - navedeno je u poruci. S obzirom na to da Jovana nije odgovarala, usledile su pretnje: - Ćutiš, fukso. Kažu iz MUP, pocepali prijavu i bacili. Opet kukaš. Čekaju te moji "tigrovi", pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamenićeš ga ku**em za ceo život. Ceo život ćeš da pušiš ku**eve. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smeje ti se cela scena - navedeno je.

Informer

Nepoznati muškarac pretio Jovani zbog Maje Marinković

BONUS VIDEO: