30.07.2022.

07:00

Foto: printscreen

Džet set

VODITELJKA PINKA JUČE PROVELA ČETIRI SATA U STANICI ZBOG STARLETE! Jovana u policiji: Zbog Maje mi prete ubistvom!

Voditeljka Pinka se u stanici zadržala četiri sata i okrivila je Maju Marinković da stoji iza pretnji!

Jovani, naime, danima stižu poruke od nepoznate osobe koja se predstavlja kao navijač i poručuje joj da će debelo nadrljati ako ne prekine medijski rat sa starletom!

- Inspektor mi je rekao da budem oprezna, ali da ne paničim. Nije isključeno da ću dobiti policijsku zaštitu zbog pretnji smrću. Verujem da je čovek koji mi preti patološki zaljubljen u Maju, a ona je to iskoristila na ku*vinski način. Poslala je tog psihopatu i mafijaša da me zastraši porukom: "Neće te biti ako Maju još jednom pomeneš." Čula sam da mi zapravo preti jedan dečko iz okoline Beograda, ali policija će to utvrditi - priča voditeljka i dodaje da je pretnje nisu uplašile:

Informer

Jovana Jeremić juče je u policijskoj stanici 29. novembar prijavila osobu koja joj preti smrću!

- Ako mi je suđeno da umrem, umreću! Nisu uspeli da me uplaše!

Jovana očekuje da zbog pretnji uskoro bude privedena osoba koja ih je slala, ali i starleta.

- Sto posto sam sigurna da je Maja umešana, htela je da mi stvori velike probleme u životu zato što sam stala na put jednom seoskom, džiberskom ku*varluku! Očekujem da budu saslušani i ona i njen dečko Peca!

Informer

Maja Marinković i Peca Raspopović

Monstruozne poruke

Jovana nam je prosledila poruke koje dobija danima.

"Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći", piše u poruci na koju Jovana nije odgovorila, pa su usledile brojne pretnje od ljudi koji su se predstavili kao saradnici Veljka Belivuka (!?!):

"Ćutiš, fu*so. Čekaju te moji 'tigrovi' pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamenićeš ga ku*cem. Uništićemo te iz Principa. Jer, s nama uvek Nevolja. Misliš, ako je Velja pao, da nismo podelili pozicije. Sledeću utakmicu izlazi parola posvećena tebi. Skandiraće ti cela tribina. Bolje kupi kartu iz Srbije u jednom pravcu ili ćemo jesti žito na tvojoj sahrani. Mala seljančica Jovana Jeremić gasi se kao zgažena cigara."

Medijski linč

Maja Marinković se pravda da ne stoji iza pretnji i najavljuje tužbu protiv Jovane.

Informer

Maja Marinković i Jovana Jeremić vode javni rat

- Jovana je budala koja izmišlja frke. Verovatno je sama sebi kupila karticu i slala poruke! Tu mentalno obolelu ženu su zavela svetla velikog grada, misli da je mnogo bitna. Treba da se vrati u prirodno stanište, rupu iz koje je došla. Nemam nikakve veze sa tom pričom, pa mi neće biti problem da budem saslušana. Ukoliko nastavi da me lažno optužuje, tužiću je! - rekla je Maja, a tužbu je najavila i Tamara Đurić.

- Nastavi li se ovako, tužiću Jovanu za linč koji doživljavam zbog njene svađe sa Majom.

Tužilaštvo: Proverićemo navode o pretnjama

Ovim povodom oglasilo se i Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu:

- Proverićemo sve navode novinarke Jovane Jeremić u vezi sa pretnjama koje su joj upućene telefonskim putem. Cilj nam je da utvrdimo da li je počinjeno krivično delo ugrožavanja sigurnosti, kao i da utvrdimo identitet pošiljaoca pretećih poruka.

Istorija sukoba Jovane i Maje

Sukob Jovane Jeremić i Maje Marinković započet je prošlog vikenda, kad je voditeljka u jutarnjem programu nazvala starletu otimačicom muževa i nemoralnom osobom. Maja je potom napisala da je Jovana "iz rupe došla na najgledaniju televiziju", a ona joj uzvratila: "Zapravo je Maja došla iz rupe u koju nije ubacio samo onaj ko nije hteo!" Starleta se na tu opasku nadovezala: "U tvoju nikad niko nije ni želeo da ga stavi, nakazo sa telećom glavom!" Jovana ju je tad dokusurila i na Instagramu napisala: "Jednom ku*va, uvek ku*va."

BONUS VIDEO:

 
$bp("Brid_59108500", {"id":"34926","width":"16","height":"9","video":"1064564"});