29.07.2022.

20:29

Foto: printscreen

Džet set

MIŠA GROF KUPUJE KUĆU U HRVATSKOJ - SELI SE NAKON VIDOJEVE SMRTI?! Viktor progovorio i o maserki koja je bila sa Ristovićem u trenutku tragedije!

Miša Grof je ispričao kako se oseća i da li je u kontaktu sa navodnom ljubavnicom svog sina:

- Osećam se užasno, ne znam kako da vam objasnim, loše mi je zbog svega što se dešava. Već sam vam rekao, ja sam te noći ušao u taj stan, nikad više se nisam ni čuo ni video s tom ženom. Nisam je poznavao, verujte mi, ja nemam kontakt s njom - započeo je Ristović s knedlom u grlu, a na pitanje da li bi voleo da porazgovara sa ženom koja je bila s Vidojem tokom poslednjih sati njegovog života, Viktor je rekao:

Informer

Miša Grof

- Uh, ne znam šta bih vam rekao. Više ni ja nisam siguran da li bih voleo da je vidim i sednem sa njom da pričam. Ne znam šta bih je pitao, a ni šta bi ona meni rekla... Sve informacije o njenoj navodnoj vezi s mojim sinom ja saznajem iz medija. Više ne znam šta je istina, a šta nije. Ne znam u šta da verujem. Ne bih voleo da je neko u situaciju u kakvoj sam ja sada - ispričao je Vitor.

- Poslednjih dana sam non-stop sa advokatom, to je jedan divan čovek koji mi puno pomaže. Treba da ide u Hrvatsku, hoću da kupim jednu kuću u Opatiji pa smo u pregovorima. Moj advokat danas ide tamo i sada ugovaramo detalje o kupovini nekretnine. Možda odlučim da se preselim u Opatiju da živim, tamo je mirnije. To je Istra, tamo nas vole, posebno oko Rijeke, Istre i Pule. Obećavam da ću vas pozvati u goste kad odem - zaključuje Miša Grof.

BONUS VIDEO:

 
$bp("Brid_59118762", {"id":"34926","width":"16","height":"9","video":"1064564"});