29.07.2022.

21:10

Foto: Informer

Džet set

JOVANA PONOVO OPLELA PO MAJI MARINKOVIĆ I STARLETALA: Svako mora da zna svoje mesto!

Jovana se na svom Instagram storiju zahvalila svima na podršci i istakla da Srbija nije zemlja starleta iz kriminogenih miljea:

Informer

Objava Jovane Jeremić

- Hvala svim ljudima. Zajedno možemo sve! Uznapredovala je država, sada je došao red na prosvećivanje društva. Srbija nije zemlja starleta iz kriminogenih miljea i kriminalaca i nikada to neće biti! To nije Srbija. Zato nikada više neću dozvoliti da moju zemlju predstavljaju takvi. To vreme je prošlo! Nikada više neće biti dozvoljeno! Svako mora znati svoje mesto u sistemu. Jovana Jeremić - napisala je popularna voditeljka na pomenutoj društvenoj mreži.

Podsetimo, nepoznata osoba počela je da uznemirava Jovanu zbog njenog sukoba sa starletom Majom Marinković koju je voditeljka iskritikovala jer je preotela muža najboljoj drugarici Aleksandri Subotić.

Informer

Maja Marinković i Jovana Jeremić vode javni rat

- Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htela pakao da ti napravi, al' sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj - navedeno je u poruci. S obzirom na to da Jovana nije odgovarala, usledile su pretnje: - Ćutiš, fukso. Kažu iz MUP, pocepali prijavu i bacili. Opet kukaš. Čekaju te moji "tigrovi", pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamenićeš ga ku**em za ceo život. Ceo život ćeš da pušiš ku**eve. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smeje ti se cela scena - navedeno je.

BONUS VIDEO: