03.08.2022.

20:15

Foto: printscreen

Džet set

JOVANA JEREMIĆ PONOVO POTKAČILA MAJU, PA PORUČILA: Omladina ne može da misli da je u redu da ukradete muža svojoj najboljoj drugarici! (VIDEO)

Iako su mnogi mislili da Jovana neće moći više da ih iznenadi, s obzirom da je svašta izvodila u svoj Jutarnjem programu koji je emituje na Pink televiziji, voditeljka je otišla korak dalje, pa se tako danas snimala u frizerskom salonu!

Informer

Jovana Jeremić u frizerskom salonu

- Dobar dan svima, 28. po redu rubrika "Do koske sa Jovanom Jeremić", koja se emituje svake srede od 19 časova na Informerovom sajtu i ujutru u pisanom izdanju dnevnog lista Informer. Znam da sam vam neobična i da je ovo sve poprilično nejasno, ali nalazim se u frizerskom salunu i ovde se pripremam za jedno od narednih jutara da sve bude savršeno - rekla je Jovana na samom početku, pa dodaje:

- S obzirom da znate šta sam sve preživela u prethodno vreme i da su me danas svi novinari zvali da pričam o moralnosti odnosno nemoralnosti, danas sam odlučila to da pričam. Kada sam upisala Pravni fakultet davne 2009. godine, na prvoj godini vi učite običajno pravo. To je pravo koje je prethodilo pravom pravu. Pre nego što je nastalo pravo pravo u zakonima je postojalo običajno pravo i ono se zasnivalo na tome da ako učinite nešto loše drugom čoveku ili učinite nešto nemoralno, vas će stići gnev predaka i dešavaće vam se ružne i loše stvari - dodala je voditeljka.

Informer

Jovana Jeremić

- Jedna sam od retkih novinarki koja je vratila pitanje moralnosti. Važno je da li ste moralan čovek ili nemoralan, važno je i da li imate svest o ispravnosti svojih postupaka. Kada ste okruženi moralnim ljudima vi ste bolji čovek i osećate se bolje i postižete bolje rezultate na poslu. Omladina ne može da raste u duhu da je okej da ukradete dečka svojoj najboljoj drugarici ili još gore muža. Nije u redu kada to uradite i da živite promiskuitetnim načinom života, ko god to bio! Ne može više da se mafija u Srbiji, to su zabranjene stvari. Dokle god sam živa boriću se za ispravan sistem vrednosti. Prvo zato što ja imam ćerku, a onda i zato što treba da se sačuva omladina. Svoje izlaganje danas ću završiti rečenicom "Svako ima pravo da bude nemoralan, ali ja mu u tome neću praviti društvo". Ovo je najnoviji jovanizan koji će se naći u mojoj knjizi "Lepotica, a zver" - zaključila je Jovana Jeremić.