05.08.2022.

07:00

Foto: printscreen

Džet set

PAPARACO! KOŠARKAŠICA KONAČNO POKAZALA NOVOG MOMKA! Milica sa dečkom u vreloj akciji na plaži (FOTO)

Paparaco Informera uslikao je slavnu košarkašicu dok je pred svima razmenjivala nežnosti sa ugostiteljem iz Švajcarske, sa kojim je u vezi mesec i po dana.

Zaljubljeni par došao je na plažu rano ujutru kako bi zauzeo ležaljke u prvom redu. Vicešampionka rijalitija "Survajver" privukla je pažnju turista kad je skinula haljinu, pa joj je sevnula zadnjica u tangama!

Informer

Milica Dabović na plaži u Crnoj Gori

- Svima su nam pale vilice, Milica brutalno izgleda! Vidi se da ceo život trenira. Blago njenom dečku - prokomentarisao je jedan mladić na plaži.

Spektakl

Iako bi mnogi bili ljubomorni što drugi muškarci pilje u njegovu devojku, Vanji ti radoznali pogledi nisu smetali. Naprotiv, delovao je ponosno što svi bulje u Miličinu izvajanu guzu.

Oni su potom otišli u vodu da se rashlade, a posle pola sata vratili su se na ležaljke. Tada je počeo pravi spektakl za neme posmatrače koji su netremice gledali u njih. Milica i Vanja su počeli da se ljube i toliko su se zaneli da je Ćorović u jednom momentu vaćario Dabovićevu za zadnjicu kao da su sami na plaži!

Informer

Milica i Vanja u akciji na plaži

Okretali glavu

- Ponašali su se kao da su u spavaćoj sobi! Očekivali smo da će svakog trenutka pasti se*s! Međutim, na vreme su se zaustavili i otišli u vodu. Možda su u moru nastavili tamo gde su stali na plaži... - priča jedan očevidac i dodaje da je nekima na plaži bilo neprijatno:

- Priredili su nam dobru zabavu, a bilo je i onih kojima je bilo neprijatno, pa su okretali glavu. Meni je bilo baš zanimljivo, ispratio sam njihovu akciju od početka do kraja.

Zaljubljeni golupčići su se na plaži zadržali još pola sata, a onda su se uputili ka hotelu u kom su smešteni.

Vanja bio u vezi sa Slađom Delibašić

Novi dečko Milice Dabović Vanja Ćorović bio je pre deset godina u vezi sa Slađom Delibašić. Ćorović je tada verio pevačicu, ali su posle nekoliko meseci raskinuli. Slađa je, navodno, ostavila Vanju kada mu je u mobilnom telefonu pronašla prepisku sa drugom devojkom.

BONUS VIDEO: