07.08.2022.

16:26

Foto: Foto: Marko Đoković

Džet set

OTKRIVA SE KO JE NARUČILAC! Jovana Jeremić se ogaslila nakon što je u pritvoru zadržan muškarac koji joj je slao preteće poruke!

Jovana se oglasila za Informer nakon saznanja da je S. M. zadržan u pritvoru i otkrila čemu se nada, kao i da očekuje da sazna ko je naručilac pretećih poruka koje joj je ovaj muškarac slao:

Informer

Preživela pakao... Jovana Jeremić

- Prepustiću tužilaštvu sve da pribavi dokaze dalje. Veštači se njegov telefon, pribavljaju se dokazi da se ustanovi ko je naručilac - otkrila je Jovana za Informer.

Informer

Podsetimo, Jovani Jeremić nepoznati muškarac slao je na desetine pretećih poruka tvrdeći da mu je broj dala Tamara Đurić:

- Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htela pakao da ti napravi, al' sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj - navedeno je u poruci. S obzirom na to da Jovana nije odgovarala, usledile su pretnje: - Ćutiš, fukso. Kažu iz MUP, pocepali prijavu i bacili. Opet kukaš. Čekaju te moji "tigrovi", pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamenićeš ga ku**em za ceo život. Ceo život ćeš da pušiš ku**eve. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smeje ti se cela scena - pisalo je u jednoj od poruka.

BONUS VIDEO: