09.08.2022.

08:46

Foto: Facebook printscreen

Džet set

ZOVI MOJU ŽENU I NEGIRAJ DA SMO ZAJEDNO! Prebijena pevačica otkrila detalje veze sa nasilnikom koji joj je polomio prst i naneo povrede glave!

Izvesni Ivan. T koji je Marinu, prema njenim rečima, napao na Lav festu predao se policiji, a ona je ispričala da joj do sada nikada nije ni pretio, ali je otkrila da je od nje jednom prilikom zahtevao da njegovoj ženi kaže da nisu u vezi.

Informer

Bivši ljubavnik je unakazio... Marina Radosavljević

Marina se juče oglasila i u "nacionalnom dnevniku":

- Bila sam na Love festu da ispoštujem drugaricu koja je došla iz Beograda. On je prišao, nokautirao me je, automatski me je bacio u nesvest. Mene su izneli na nosilima. Ja sam bila u šoku, nisam znala o čemu se radi- rekla je Marina koja je otkrila i šta je jendom prilikom tražio od nje:

Informer

Zadobila potres mozga i prelom prsta... Marina

- Ranije jeste, u smislu: "Zovi ženu moju i negiraj da smo zajedno'"- rekla je Marina koja je nasilnika prijavila, a kako nisu uspeli da ga pronađu, on se sam predao u policijskoj stanici.

Polomljen joj je prst, uznemirena je, lice joj je unakaženo, ima vrtoglavice i povraća, ipak, strah je ono što joj u ovom trenutku ne da mira.

- Plašim se za život, sopstveni i ljudi koji me okružuju- priznala je ona.

BONUS VIDEO: