09.08.2022.

14:22

Foto: Instagram/printscreen

Džet set

SLAVLJE U DOMU BOJANE I MIRKA, MALI ZORAN PUNI GODINU DANA! Željko provozao brata u kolicima, roditelji presrećni! (VIDEO)

Bojana je prva podelila fotografije sina Zorana koji je će uskoro i da prohoda, a pomalo i priča pa je svim članovima porodice zanimljiv. 

Informer

Danas slavlje kod Bojane i Mirka

Ona se oduševila snimkom na kom se vidi kako sin njene sestre Bogdane i Veljka Ražnatovića, Željko gura Zorana u kolicima i ludo se zabavaljaju. 

Osim nje, i Mirko je na društvenim mrežama čestitoa sinu rođemda, a posebno je sve oduševila fotografija Bojanine sestre Nataše koja se fotografisala sa malim slavljenikom dok oboje nose slične trenerke.

Podstimo, Bojana i Mirko i dalje nisu upriličili venčanje, a uprkos tome skladno žive u kući u Surčinu na spratu koji su renovirali sa svog sina i sebe. Mirkova majka Goca redovno se hvali odnosom sa snajom Bojanom i sinom Mirkom, a oduševljena je do kad aje postala baka:

Informer

Srećna baka... Goca Božinovska

- Svi smo dobro i zdravo, unuče je kao lutka. Samo nešto blebeće. Već je počeo ponešto da priča - počela je Goca svoju priču nedavno za „Informer", pa naglasila kako su priče o svađama s Bojanom velika laž.

- To da se svađamo su sve gluposti, ja ne znam ko može sa mojom Bojanom da se posvađa. Ja nju doživljavam kao svoju ćerku, tako je gledam. Uopšte je ne razdvajam od Jelene i Zorane, ali zaista je tako. Kod nas nema nikakvog ustručavanja, mi pričamo kao da sam je ja rodila. Nikad se ne svađamo, nemamo nesuglasica, jer smo mi na dva posebna sprata, svako je za sebe. Kad me pozovu ja odem, kad ih pozovem oni dođu. Kad me pozovu na ručak, odem kod njih, kad ja kuvam, ja zovem njih - objasnila je pa otkrila kakva je snaja kuvarica.