24.08.2022.

07:00

Foto: Insider

Džet set

MAJKA I ĆERKA MAME UZDAHE MUŠKARACA PO PLAŽAMA! Skinule se Ceca i Anastasija!

 
Ceca je sa sestrom Lidijom otišla na Kipar, dok je Anastasija otputovala u Španiju kod dečka Nemanje Gudelja

Ceca je, posle brojnih nastupa na Crnogorskom primorju, otišla sa sestrom Lidijom Ocokoljić na zasluženi odmor u svoju luksuznu vilu na Kipru, gde će ostati do 28. avgusta. Pevačica se po ceo dan kupa, sunča i uživa u morskim specijalitetima i vinu. Ceca je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem, a fanovi su je zatrpali porukama: "Nijedna klinka ne može da ti stane na crtu, prezgodna si!", "Koja mačka!", "Godine ti ne mogu ništa", "Ceca je morska sirena", "Au, kakva bomba"...

Informer

Za to vreme njena ćerka Anastasija uživa sa dečkom Nemanjom Gudeljem u Sevilji. Mlada pevačica je otputovala kod fudbalera na deset dana, pošto se neko vreme nisu videli zbog obaveza. Osim što zajedno posećuju plaže u Sevilji, planiraju da na nekoliko dana odu u Marbelju, gde će se danju kupati, a uveče izlaziti u noćne klubove.

Informer

Tanja žari i pali u Egiptu

I Tanja Savić otputovala je na more, sa sinovima Đorđem i Maksimom. Ona je decu odvela u Egipat kako bi uživala u kupanju, ronjenju i ostalim sportovima na vodi. Pevačica je bila na dijeti, pa se sada pohvalila na Instagramu da je smršala! Muškarcima se očigledno dopala Tanjina fotka u kupaćem kostimu, pa ne prestaju da joj se udvaraju. "Tanja, oženio bih te" i "Najlepša si pevačica" samo su neki od komentara ispod slike.

BONUS VIDEO: