25.08.2022.

14:52

Foto: ATAIMAGES

Džet set

HUMANA DARA POMAŽE HRABROJ TAMARI! Pevačica donirala novac, pa pozvala upomoć za sedmočlanu porodicu!

Dara je najpre donirala sredstva za pomoć ovoj porodici, a potom je i pozvala sve koji su u mogućnosti da pomognu.

Informer

Dara pomaže porodici Tamare Perović

Pevačia je putem svog profila pozvala sve da uplate novac na Tamarin račun kako bi joj pomogli da do graja sredi dom za svoje petoro dece.

Podsetimo, Tamara Perović sanjala je o tome da bude novinar, ali je onda rodila prvo dete i posvetila se porodici. Danas ima petoro dece i odlučila je da život u gradu zameni za životom selu. Preselila se sa porodicom u Crnu Travu, u staru kuću svoje prabake jer je samo tamo mogla deci da pruži krov nad glavom. Kako kaže, oduvek je i sanjala da joj deca rastu u prirodi, okružena zelenilom i životinjama.

Informer

I takav život im je pružila. Deca svakodnevno beru borovnice, šumske jagode, igraju se sa kozicama, kravom, konjem, macama i kucama. Uživaju u prirodi. Međutim, kada treba da uđu u kuću, sačeka ih gorka istina - život u veoma teškim uslovima.

U njihovoj kući nema kupatila, deca se kupaju u koritu, a u WC moraju da idu stotinjak metara od kuće - u poljski WC. Pre dva meseca od dobrih ljudi dobili su nove prozore, koje će uskoro ugraditi i uspeli su da
sakupe novac da izgrade kupatilo. Međutim, ostatak kuće je u katastrofalnom stanju, a Tamara je o tome dugo ćutala iako ima jak uticaj na društvenim mrežama gde njen profil prati više od 35.000 ljudi.

- Ja sam odlučila da na Instagramu podelim lepšu stranu života na selu. Mi zaista uživamo u prirodi i u svemu što nam život u Crnoj Travi pruža. Deca se hrane zdravo, udišu čist vazduh, odrastaju sa životinjama, lepo im je! Ja nikada ne bih tražila novac ni pomoć, da jedna devojka nije iz mojih objava shvatila da nemamo kupatilo i pre dva meseca je pokrenula akciju. Na sreću, brzo smo skupili taj novac. Međutim, moj otac je jedini majstor pa sve ide veoma sporo, ali sam sigurna da će do zime kupatilo biti gotovo - kaže Tamara.