26.08.2022.

07:20

Foto:

Džet set

OTKRIVAMO DETALJE SUSRETA MILANA POPOVIĆA I IGORA KOJIĆA! Ljuti suparnici se udružili protiv pevačice!

Fotografija na kojoj nekadašnji suparnici poziraju zagrljeni na jahti šokirala je javnost!

Posećuju se

Ne samo da su zakopali ratne sekire već su postali i prijatelji, pa je tako Popović bio gost na 35. rođendanu Kebinog sina. Na slavlju je bio i njegov i Severinin (50) sin Aleksandar (10).

- "Hvala Milanu što mi je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan. Taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dete koje mnogo volim i sa kojim sam proveo prelepe godine, a neke veze su prosto neraskidive. Svako ko je Aleksandrova porodica je i moja! I svako ko je moja porodica je i Aleksandrova! Tako je sada, a tako će biti i vazda. Živeli!" - napisao je Kojić ispod slike na kojoj uživa sa Popovićem na jahti.

Kako saznajemo, Aleksandar je molio majku da mu organizuje susret s Igorom, uz kog je rastao punih šest godina. Kako je pevačica to odbila, želju mu je ispunio otac!

Informer

Pevačica Severina

- Svi smo se iznenadili kada smo videli Milana i Aleksandra kod Igora na rođendanu. Nikome nije jasno šta se desilo, pošto se nisu podnosili! Popović je sedeo sa Kebom i ćaskao, dok se Aleksandar celo veče grlio sa Igorom. Rekli su da je mališan tražio da vidi bivšeg očuha, ali sve mi je to sumnjivo... Mogla je neka od brojnih dadilja da ga dovede ako je to istina. Ne znam otkud to iznenadno drugarstvo, ali očigledno je da imaju zajedničku temu, a to je Severina - kaže izvor Informera.

Fudbalski menadžer i biznismen su se zapratili i na Instagramu! Srpski "kralj bakra" je nedavno na ovoj društvenoj mreži napisao: "Zima dolazi" i to ilustrovao slikom putokaza za selo pod nazivom "Popović i Kojići", koje se nalazi kod Knina u Hrvatskoj. Fotografiju je odmah lajkovao Kebin sin Igor.

Nekad se tužili

Inače, pre tri godine Milan je tužio Igora za uznemiravanje! On je optužio tadašnjeg Severininog muža da mu je "bacao vradžbine" jer mu je na pragu kuće u Zagrebu ostavio sveću sa katranom. Kojić se na sudu branio tvrdnjama da je Popoviću samo vratio predmet koji je on prethodno poslao pevačici.

Seve se smeje iz Italije

Severina Vučković se juče nije oglašavala povodom zbližavanja svojih bivših. Pevačica se odmara u Italiji, a na društvene mreže često postavlja fotografije na kojima se smeje.

Svete se Severini

Psiholog Aleksandra Janković smatra da se Igor i Milan svete Severini:

- Fotografijom sa jahte su želeli da joj poruče: "Mi smo korektni i postali smo prijatelji, a problem je u tebi." Ovo je osveta i marketing. Čak i da su se zaista zbližili, nema potrebe da to javno pokazuju.

BONUS VIDEO: