26.08.2022.

10:25

Foto: Darko Cvetanović/printscreen

Džet set

GUDELJ POSLAO POSEBAN POKLON RAŽNATOVIĆIMA! Anastasija se vratila iz Španije, ali na Dedinje nije stigla praznih ruku! (FOTO)

Anastasija je na svom Instagram storiju objavila fotografiju malog Željka i sestrića Petra i Iliju, a oni su pozirali u dresovima fudbalskog kluba "Sevilja", za koji Gudelja trenutno igra.

Informer

Objava Anastasije Ražnatović

Nema sumnje da su mališani ovaj poklon dobili od Nemanje, a na dresovima koji su poneli ispisana su njihova imena: Željko, Ilija i Petar.

Mlada pevačica se u pubertetu ugojila na nervnoj bazi, jer joj je bilo teško kad je njena majka Ceca poslala nju i brata Veljka na Kipar.

Folk zvezda odlučila je skloni decu iz Srbije zato što su u tom periodu pevačica i njena sestra Lidija Ocokoljić služile kaznu kućnog zatvora.

Informer

Ceca i Anastasija Ražnatović

- Prazninu koju sam osećala jer nisam bila s mamom nadoknađivala sam ogromnim količinama hrane, pa sam se ugojila čak 20 kilograma. Ni sa kim nisam pričala o stvarima koje me tište, već sam samo jela. I to nezdravu hranu - grickalice, hamburgere, gazirana pića... Tako sam živela šest meseci - rekla je nedavno Anastasija za Informer.

BONUS VIDEO: