26.08.2022.

15:48

Foto:

Džet set

LEJDI GAGA JE NOSILA MOJU MAJICU! Didi Džej progovorila o karijeri i modnoj liniji, pa prokomentarisala Anu Nikolić i njen stav o GEJ PARADI

Dijana Janković, poznatija kako Didi Džej, priznala je da je oduševljena je što je Srbija konačno prepoznala njen veliki uspeh u svetu, a kako sama tvrdi, najveća podrška joj je gej populacija.

Upravo zbog toga, Didi Džej je rekla da podržava gej paradu i celu LGBT zajednicu, međutim, poštuje mišljenje koleginica poput Ane Nikolić ili Vesne Zmijanac koje su nisu za to da se održi gej parada, jer "svako ima pravo na svoje mišljenje".

S obzirom da večeras počinje rijaliti "Adaktarovi", Didi je iznela svoje mišljenje o pomenutoj porodici i  rekla da očekuje fantastičan šou koji je potpuno drugačiji od drugih, a šta kaže o sopstvenom rijalitiju koji se emituje u SAD, da li bi dozvolila srpskim medijima da otkupe prava i koji bi iznos tražila, šta kaže o onima koji su pozivali na nasilje na gej paradi, da li je istina da je Lejdi Gaga nosila majicu koju je Didi dizajnirala, da li planira proširenje porodice i kakav je njen stav po pitanju estetskih zahvata možete čuti u videu iznad.

BONUS VIDEO: