28.08.2022.

08:43

Foto: Ata Image

Džet set

OVOLIKO NOVCA ĆE ZARAĐIVATI NIKOLINA PIŠEK! Voditeljka za novi angažman dobija brdo para, a otkrila i šta će raditi!

Nikolina je sama otkrila da će voditi emisiju koja će biti intrigantna i baviti se aktuelnim temama, a kako se spekuliše mesečno će inkasirati oko 3.000 evra za taj TV projekat. Pišekova je na Instagramu otkrila i o kakvom projektu je reč. 

- Pričaćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti savremeni život. Različitost stavova će upravo doneti dinamiku i zanimljiv ton, biće lepršavo, poletno, informativno, osnažujuće, a sve sa ciljem da ulepša život u našem zajedničkog prostoru, da jednostavno poboljšamo svet oko sebe - naglasila je Nikolina. Ali to nije sve. Nikolina će snimati u studiju u Beogradu, a kada boravi u prestonici, biće joj obezbeđen smeštaj u luksuznom hotelu, kao i avionske karte iz Zagreba do naše prestonice. Očekuje se da će ugostiti najveće zvezde iz zemlje i regiona. Pišekova je godinama bila voditelj. Ona je na HRT vodila emisiju "Glamur kafe", a nakon toga zabavnu emisiju "Šipca". Pojavila se čak i u jednoj epizodi popularne TV serije "Bitange i princeze", a učestvovala je i u emisiji HRT "Ples sa zvezdama". Pored toga, vodila je i emisije "Operacija trijumf", "Farma", "Red karpet lajt" i "In magazin".

Informer

Počinje da radi... Nikolina

Godine 2012. preselila se u Beograd jer je dobila angažman na TV Prva, a naredne 2013. udala se za Vidoja, koji je preminuo 8. maja 2022. usled prekida rada srčanog mišića u 44. godini, nakon čega su krenuli njeni finansijski problemi i borba za imovinu. Ona je na velikim mukama jer su supružnici podigli dva kredita od po 400.000 evra za kuću u kojoj su planirali porodično da žive. Radovi na toj nekretnini još nisu završeni, a pitanje je i kad će biti, jer Nikolina trenutno nema novac potreban da se ona opremi.

BONUS VIDEO: