29.08.2022.

21:56

Foto:

Džet set

TRANSRODNA PEVAČICA POZIRALA U VENČANICI! Elektra Elit napravila haos na društvenim mrežama - u ovom izdanju je do sada nismo videli! (FOTO)

Elektra je snimala spot za svoju novu duetsku pesmu, a pevačica je odlučila da se pojavi u izdanju u kojem je do sada nismo videli. Ona je ponosno pozirala pored nabildovanog manekena čija je koža bila obojena u bojama zastave Srbije.

- Veliki projekti uskoro - napisala je pevačica u opisu objave na Instagramu.

- "Idemo lavice moja", "Ludilo", "Samo je jedna kraljica" - neki su od komentara na društvenoj mrežama.

Nedavno se u medijima pojavila vest da će se Elektra Elit navodno naći od septrembra u "Zadruzi 6".

- Elektra će možda ući u "Zadrugu", pričali smo o tome. Mislim da je vreme da ljudi nju upoznaju u pravom svetlu. Dosta je bilo ovih prekrivenih, sada je red da narod vidi šta je pravi šou program. Elektra je oduvek bila neko ko je otvoren i ko nema dlake na jeziku, zbog čega je ovo idealan format za nju - rekao je nedavno izvor, pa dodao:

- Jedini problem je to što Elektra ima biznis Švici, gde dobija para, bogaoca, pa treba da organizuje to, kako može da prolongira. Ona bi u rijalitiju pobedila, uzela bi 50.000 evra, ne bi trepnula, ona bi držala šou sve vreme. Njena pojava je takva - otkrio je nedavno izvor za "Kurir", a da li će pevačica zaista ući u rijaliti, ostaje nam da vidimo...

BONUS VIDEO: