30.08.2022.

17:36

Foto: printscreen

Džet set

KRVAVA I U MODRICIMA! Pogledajte prve fotografije Severine nakon jezive tuče sa sestrom!

Zagrebačka policija uhapsila je pevačicu Severinu Vučković u utorak oko podne u Zagrebu. Hapšenje je usledilo, kako saznaje Jutarnji list, nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njeno privođenje za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Informer

Severina Vučković

Povod svemu i raspisivanju potrage je, kako navodi „Jutarnji.hr„, neprimerena prepirka od utorka u splitskom domu majke poznate pevačice. Prema prijavi sestre Marijane, pevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom.

Informer

Severina Vučković

Bilo je to tokom noći, jedan sat posle ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dve su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko rvale i šamarale, i to doslovno po celom stanu.

Komšije čule galamu

Informer

Severina Vučković

Ne bi li dodatno proverili šta se tačno događalo u noći s ponedeljka na utorak, "Jutzarnji.hr" je nazvao telefonski broj u stanu Severinine majke. Javila im se ženska osoba rekavši da vlasnica odmara, ali i da o tome što su je pitali, ne zna ništa. Jedna od komšinica u zgradi rekla je tek kratko da je čula galamu, žensko cičanje kao i neko lupanje, ali da "nije odmah povezala s incidentom, a kamoli s omiljenom Seve".

Nakon incidenta oglasila se i Severinina majka.

- Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru! - kazala je Severinina majka Ana za Jutarnji.hr.

BONUS VIDEO: