30.08.2022.

19:36

Foto: printscreen

Džet set

Proslavila se u Prijinom spotu, a danas glasom žari i pali muzičku scenu

Tamara se pre nekoliko godina oprobala u spotu Aleksandre Prijović za pesmu "Uspomene", gde je prikupila pozitivne komentare, te su je mnogi savetovali da bi gluma bila pun pogodak za njen životni poziv.

Informer

Tamara u spotu Aleksandre Prijović

- Aleksandra se na snimanju ponela kao pravi profesionalac. Oduševljena sam njenim ponašanjem, ophođenjem prema celom timu saradnika i uživala sam sve vreme tokom snimanja tog spota, još da je u spotu glumio i Miloš Biković, sigurno bih se opredelila za glumu - našalila se Tamara!

Iako je za nju to jedno prelepo i korisno iskustvo, muzika je ipak njen život. Nedavno je objavila svoj drugi singl "Luda Latina", koji je i ekranizovala. Ne samo da je skrenula pažnju dobrom pesmom, već i atraktivnim izgledom jer je u novom spotu nikad bolja i izazovnija.

- Presrećna sam zbog svega, to je ono što sam ja, taj ritam mene pokreće a i pošto mnogo nastupam po klubovima znam šta publika želi da čuje i uz šta se najviše veseli. Dragan Brajović Braja, Miloš Vuksanović i Bojan Vasić mi mnogo znače kao podrška u ovoj priči i najbitnije mi je to što se dobro kapiramo.