31.08.2022.

07:00

Foto: Printscreen

Džet set

ZA SEVERINOM BILA RASPISANA POTERNICA! Pevačica juče uhapšena na aerodromu u Zagrebu, otkrivamo detalje porodične drame!

Pop zvezda je posle incidenta napustila grad i otišla na odmor u Italiju, pa je za njom raspisana poternica, po kojoj je i uhapšena čim je sletela u Zagreb.

- Severina i Marijana su se žestoko posvađale usred noći, pre oko nedelju dana. Njih dve su se tukle, grebale i šamarale po celom stanu! Bio je opšti haos, cela zgrada se tresla od urlika. Kad je Seve istrčala iz zgrade, Marijana je otišla u bolnicu, gde su joj konstatovane lakše telesne povrede, između ostalih, i posekotine. Zatim je otišla u policiju i ispričala da ju je Severina krvnički tukla, pa je za pevačicom raspisana poternica. Detalji incidenta još nisu sasvim jasni - priča izvor za Informer.

Informer

Severina uhapšena na aerodromu

Kako saznajemo, pevačica je privedena juče u sedište Kriminalističke policije u Zagrebu, gde je ispričala svoju verziju priče!

- Rekla je policiji da ju je sestra Marijana lažno prijavila! Ispričala je da je u bila u stanu u Splitu, u kom živi njena majka sa strinom, a da se njena sestra iznenada pojavila. Prema njenim rečima, Marijana ju je napala i počela da je udara, ali je Seve pobegla. Tada je Marijana počela da se baca po stepeništu kako bi samu sebe povredila, a potom da lupa na vrata komšijama i zapomaže - priča naš sagovornik.

Severinin advokat Mati Matić kaže za Informer da je pevačica ta koja ima povrede po licu i telu!

Informer

Severina Kojić

- Dala je izjavu policiji i puštena je kući. Ne znam šta se tačno desilo, ali mislim da su se Marijana i ona čupale za kosu. Severina ima povrede, tako da će tužiti sestru. Sud će dokazati ko je na koga fizički nasrnuo - priča advokat.

Ovo nije prvi sukob Severine i njene sestre, koja živi u Beogradu. Marijana je u aprilu ove godine prijavila pevačicu Centru za socijalni rad, optuživši je da zlostavlja njihovu bolesnu majku i da joj brani da je posećuje.

Severinina mama: Marijana je kriva!

Pevačicina majka Ana tvrdi da je Marijana kriva za incident:

- Marijana je došla iznenada u stan i sama se bacakala. Nije joj prvi put da prijavljuje sestru!

Milan Popović: Uzeću joj dete!

Bivši Severinin muž Milan Popović odmah se oglasio i poručio da njegov i pevačicin sin Aleksandar treba da živi s njim!

- Ovakvo Severinino ponašanje je razlog zbog kog se se borim da naše dete živi sa mnom i mojom porodicom. Potrebno mu je mirno, stabilno i sigurno okruženje - rekao je biznismen.

BONUS VIDEO: