30.08.2022.

21:46

Foto:

Džet set

SEVERINA ĆE TUŽITI SESTRU ZA NAPAD?! Oglasio se PR tim popularne pevačice, evo šta su rekli o skandalu!

Severinu je policiji navodno prijavila sestra Marijana koja je navela da je završila u bolnici zbog povreda koje je dobila. Tim povodom sada su se oglasili ljudi iz pevačicinog tima i izjavili da će Vučkovićeva tužiti Marijanu.

Informer

Severina Vučković

Severina je saslušana u PU Zagrebačkoj radi prijave njene sestre Marijane Popović. PU Zagrebačka postupala je po zahtevu splitske policije. Postupanje policijskih službenika u Zagrebu je bilo profesionalno i korektno. Prema Severininom opisu događaja fizičke povrede je Severini nanela Marijana Popović, a ne obrnuto. Potrgala joj je ogrlice s vrata i razbila telefon. O tome postoje materijalni dokazi, medicinska dokumentacija i svedoci. Očekujemo da se po Severininoj kaznenoj prijavi pokrene postupak protiv Marijane Popovic - rekli su oni za Alo.

Podsetimo, prema saznanjima hrvatskih medija, Severina je veče pre hapšenja bila kod majke u stanu u Splitu, kada je izbio sukob između nje i njene sestre Marijane. Ova svađa izbila je kasno u noć, kada su komšije čule nenormalnu buku. Kako prenose mediji, Severina je nasrnula na sestru, kada su krenule da se vuku i čupaju po celom stanu. Njih dve su se međusobno šamarale i gotovo je bilo nemoguće razdvojiti ih, preneli su mediji.

BONUS VIDEO: