31.08.2022.

13:11

Foto: printscreen

Džet set

MILAN POPOVIĆ SE NOĆAS ČUO SA SEVERININOM SESTROM: Šokiran sam, ali nisam iznenađen!

Milan tvrdi da bi institucije trebalo da se pozabave pevačicom s kojom se on i dalje bori za starateljstvo:

Informer

Milan se čuo sa Severinonom sestrom...

- Ovako agresivno ponašanje Severine za mene nije novost pošto se u zadnje vreme događa vrlo često i počelo se održavati i na ponašanje deteta. Stavlja pod rizik dobrobit deteta. Smatram da bi institucije trebale, umesto da zataškavaju kao do sada i pogoduju Severini, uzeti i još jednom pogledati sve prijave i proanalizirati sve situacije gde je Severina prijavljena i za zanemarivanje deteta i za nasilje u porodici i za generalno nasilje te da iz toga izvuku jedan objektivan stav- kaže Milan Popović, koji je progovorio i od poznanstvu sa Severininom sestrom Marijanom:

Informer

Marijana Popović

- Naravno da je poznajem. Marijana je čuvala našeg sina vrlo često. Marijana i porodica Kojić su više vremena provodili s našim sinom nego sama majka- kaže Milan.

- Od početka smo bili u korektnim odnosima. Zašto ne bih bio? To je tetka mog sina. Uvek sam bio u dobrim odnosima ne samo s Marijanom nego i s celom porodicom Vučković. Održavali smo kontakte otkako smo se upoznali- dodaje Milan.

Popović demantuje da je Marijana u dogovoru s njim Severinu nedavno prijavila Centru za socijalni rad.

- Ovo za mene nije iznenađenje. Upoznat sam s predmetom koji se vodi u Zagrebu u Centru za socijalni rad. Znam da je Marijana prijavljivala pretnje i nasilje od strane Severine zato što se tu spominje i naše dete, pa je to stavljeno u spis. Te Marijanine prijave nisu imale veze sa mnom i sa našim sporom za starateljstvo. To su njihove porodične stvari- govori Milan.

Informer

Sada je dobar samo s njenom porodicom... Severina i Milan

- Ja sam samo upoznat da su bile te pretnje i da je bilo agresivno ponašanje od strane Severine prijavljeno već i policiji i Centru za socijalni rad i DORH-u. Međutim, po tom pitanju se ništa nije poduzimalo- dodaje biznismen koji je otkrio da se čuo sa pevačicinom sestrom:

- Čuo sam se s Marijanom. Noćas smo se čuli i ispričala mi je što je se dogodilo. Bio sam zgrožen, ali ne iznenađen- govori Milan.

- Severina potpuno izvrće činjenice već godinama. Ni rođena porodica joj nije sveta- zaključuje Milan.