02.09.2022.

07:48

Foto: ATAIMAGES

Džet set

BRENA IZBACUJE SVOJ MODNI BREND - PEVAČICA POKREĆE NOVI BIZNIS?! Evo o čemu se radi!

Kako prenosi "Alo", u pitanju su Brenine čarape, koje će od 1. oktobra ove godine moći da nose dame svih starosnih dobi, bez obzira na njihovu fizičku građu.

- Brena je rešila da na tržište izbaci ženske hulahop čarape - počinje izvor, i dodaje:

Ovo je sasvim revolucionaran sastav čarapa jer one u sebi sadrže hijaluronsku kiselinu i nanočestice zlata. Pravljene su tako da pokriju sve nedostatke, a istaknu ono što je najlepše na ženskim nogama. Proizvode se u Italiji od najkvalitetnijih niti koje dolaze iz Španije, a brend će se simbolično zvati „Lady B“. Brena je u novi brend sa stručnjacima iz ove oblasti modne industrije utkala sva svoja iskustva vezana za čarape s obzirom na to da su joj one više od četiri decenije na sceni bile jedan od glavnih odevnih predmeta - rekao je izvor.

Informer

Lepa Brena

Kako se navodi, čarape će biti pristupačne svačijem džepu, jer Brena želi da svaka žena ima mogućnost da ih priušti sebi, a prodavaće se u tržnom centru.

- Glavna ideja vodilja bila je da čarape ne budu skupe, kako bi bile dostupne svakoj dami. Prodavaće se u jednom poznatom tržnom centru, i to ne u radnji, već na tezgama koje će se nalaziti u holovima centra, a moći će da se naruče i onlajn - otkriva izvor i spominje detalje originalne reklamne kampanje koja će pratiti Brenine svilene čarape.

Iako je ušla u sedmu deceniju života, Lepa Brena se za marketinšku kampanju svesno poigrala s činjenicom da su noge bile jedan od zaštitnih znakova njenog imidža. Zato je na fotografijama koje će pratiti ovaj brend Brena noge digla u vazduh. Svi koji su videli reklamnu kampanju kažu da je smela, izuzetno hrabra, originalna i da će šokirati, što je i cilj takvih poteza. Promocija brenda „Lady B“ zakazana je za tačno mesec dana, a Brena će na lansiranju hulahopki iste i potpisivati svojim fanovima - završio je izvor razgovor za "Alo".

BONUS VIDEO: