02.09.2022.

08:04

Foto: Estock - Časlav Vukojičić

Džet set

POP ZVEZDA OTPUTOVALA NA AMERIČKU TURNEJU! Nataša Bekvalac sama vuče kofere (FOTO)

Naš paparaco ulovio je pop zvezdu na aerodromu "Nikola Tesla", na koji je stigla juče po podne zajedno sa saradnicima. Bekvalčeva je u beloj trenerci i patikama vukla dva velika kofera.

Informer

Nataša Bekvalac sama vuče kofere na aerodromu

To pevačici očigledno nije teško palo, s obzirom na to da je sve vreme bila nasmejana i lepo raspoložena. Strpljivo je čekala svoj red na pasoškoj kontroli i ćaskala sa prijateljima. Nakon što su se čekirali, pevačica i njeni saradnici uputili su se ka avionu.

Nataša je nedavno izjavila da bi volela da nađe dečka u Americi.

- Za mene bi bilo bolje da budem s nekim ko živi daleko, pošto mi veze na blizinu nisu uspešne. Volela bih da se zaljubim, ali u životu ništa ne planiram. Kod mene se sve dešava spontano i u trenutku - rekla je ona i objasnila zašto se tek sada odlučila za turneju po Americi:

- Trebalo mi je mnogo vremena da počnem da verujem u sebe. Pa ja sam prvi koncert u 'Areni' imala tek posle 20 godina karijere. Pravi trenutak za koncerte u Americi je upravo sada!

Hana prosula vodu za mamom

Hana Ikodinović juče je ispratila majku na američku turneju i za srećan put prosula vodu za njom. Ćerka Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića postavila je na Instagram snimak kako prosipa vodu dok Nata i njena saradnica ulaze u lift i napisala: "Otišle su moje svetske putnice."

BONUS VIDEO: