02.09.2022.

20:19

Foto: printscreen

Džet set

OBJAVIO SI MOJ BROJ, SVI SU U BAZI MUP-a... Željko odgovorio Baki Prasetu, pa najavio premijeru dokumentarca o gepekovanju jutjubera!

Nakon što je Baka Prase u svom lajvu poručio Željku Mitroviću da mu duguje pare, vlasnik Pink televizije je najavio novi kontroverzni "dokumentarni film" o jutjuberu. Dodao je i da su svi koji su ga pozvali na mobilni već u "bazi MUP-a".

Željko Mitrović se u odgovoru najpre obratio šaljivim tonom da je oprao kosu, ali je takođe pomenuo i da uskoro izlazi dokumentarac o kontroverznom jutjuberu.

- Evo oprao sam kosu, ali sam ipak stigao da snimim pesmu - disstrack kao najavu za dokumentarac o Baki Prasetu. Večeras premijera spota, a u četvrtak premijera dokumentarca o kriminalnim radnjama, gepekovanju, gej aferama, kao i o pedofilskim akcijama, distribuciji polnih bolesti, Kikinoj smrti sa sve očivicima i svedocima!

P.S. Kako je javno objavio moj broj, ja sam sinoc sve divertovao na 192! Izvinjavam se svima koji su zvali dobronamerno, jer se sad nalaze u bazi MUP - a u fajlu za uznemiravanje!

P.P. S. Dziberčiću iskompeksirani,spremi se na ozbiljnu energetsku katabazu!

Baka Prase se osvrnuo na priče o Velji Nevolji, kao i tvrdnjama Željka Mitrovića da je bio gepekovan:

Informer

Baka Prase, jutjuber

- Šta priča da me Velja gepekovao? Iscimali su me da da dođem kod klinca za rođendan za pare. Rekao sam "može za pare", išao sam na više rođendana i to je kraj - rekao je on i dodao da će tužiti Mitrovića:

- Nisam imao osnovu da tužim čoveka, dok nije objavio da sam ubica. Možemo da imamo javno suđenje, kao Džoni Dep i Amber Herd - poručio je on.

Inače, danas se na društvenim mrežama pojavio snimak Bake Praseta koji se igrom slučaja našao u istom restoranu sa Željkom Mitrovićem, a kako je izgledao ovaj prizor možete pogledati na OVOM linku.

Da li je jutjuber bio hrabar da mu priđe i sve ovo kaže Mitroviću u lice, ostaje nam samo da nagađamo... 

BONUS VIDEO: