03.09.2022.

16:42

Foto: Dejan Živančević

Džet set

HURRICANE U NOVOM SASTAVU! Ove tri devojke zameniće Sanju, Kseniju i Ivanu u poznatoj grupi!

Tri dobro poznata lica javnosti, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, izgradile su zajedničku karijeru i postigle veliki uspeh na našim prostorima. S obzirom da su godinama bile nerazdvojni trio, svi fanovi su se šokirali kada su objavile zvanični raspad grupe. Međutim, izgleda da grupa "Hurricane" nastavlja sa postojanjem i bez svojih zaštitnih lica.

Informer

Hurricane

Nakon petogodišnje uspešne saradnje, tri atraktivne devojke zameniće nove članice.

- U čast prethodnih članica rešili smo da one budu "Hurricane one" a nove članice će imati simboličan naziv "Hurricane two". Po novom programu tokom septembra snimiće dve pesme a sa publikom i fanovima družiće se 4 do 6 godina - piše u saopštenju za medije.

Anđela Keleman, Antonela Jurišić i Miona Laura Srećković su tri nove pevačice, do sada nepoznate javnosti, koje će postati članice "Hurricane two".

Anđela ima 26 godina i najstarija je članica novog sastava benda "Hurricane". Ona je već poznata u svetu muzike i ima snimljenih nekoliko pesama. Takođe je snimala i cover za dobro poznate domaće pesme. Ima svoj jutjub kanal na kojem objavljuje uglavnom svoje numere.

Antonela Jurišić ima 22 godine i poznata je u svetu Tiktoka (gde je prati više od 160 hiljada ljudi, a broji i više od 9 miliona lajkova). U njenom opisu piše: "Uskoro stiže moja muzika. Budite u toku", aludirajući na nove pesme u grupi "Hurricane". Takođe, nju su ljudi mogli da upoznaju i na Instagramu (30.800 pratilaca), gde često objavljuje da uživa u muzici i posećuje festivale.

Najmlađa u novom timu "Hurricane" jeste Miona Laura Srećković. Ona ima 20 godina, a javnost ju je upoznala u takmičenju za "Zvezde Granda" prošle godine. Tom prilikom nije krila da ne zna šta će od treme.

BONUS VIDEO:

Tagovi:
pevačica grupa Ivana Nikolić Sanja Vučić Ksenija Knežević novi članovi Hurricane Hurricane two Antonela Jurišić Miona Laura Srećković