09.09.2022.

09:45

Foto: Insider / Aleksandar Jovanović, printscreen

Džet set

OTAC BAKE PRASETA KOMENTARISAO GOLE FOTKE DEVOJKE NJEGOVOG SINA Sveštenik sa Anjom razgovarao o njenoj ZADNJICI, evo šta je ONA rekla!

Dugoočekivani dokumentarni film o Bogdanu Iliću emitovan je juče, a od tada ne prestaje da se priča o scenama koju su gledaoci imali priliku da vide. Jedna od mnogih je, svakako, video u kojem Nenad Ilić, otac Bake Praseta, komentariše fotografije na kojima je devojka njegovog sina polugola.

Informer

Anja Blagojević, Baka Prase i njegov otac Nenad Ilić

U dokumentarcu je pušten snimak koji je Baka Prase emitovao na svom Jutjub kanalu, a na kojem se nalazi razgovor jutjubera, njegovog oca i njegove devojke Anje Blagojević poznatije kao Anja Bla. Tema razgovora su njene golišave fotografije koja ona objavljuje na Instagramu.

- Što se slikaš polugola? - upitao je otac Bake Praseta Anju Bla, na šta mu je ona odgovorila:

Informer

Anja Blagojević

- Ja se slikam od glave do pete, što na slici nisi primetio moju facu? Ja nisam slikala samo d*pe i objavila to, što si ti samo to primetio? - upitala je Anja u snimku koji je emitovan u dokumentarcu.

Informer

Baka Prase i Anja Blagojević

Podsetimo, poslednjeg dana avgusta Baka Prase je u svom lajv obraćanju javno prozvao Željka Mitrovića osudivši ga da mu duguje pare. Tom prilikom nije birao reči, pa je o vlasniku Pinka govorio gnusne stvari.

Na ove optužbe odmah je odgovorio Željko Mitrović koji je naveo da će da napravi i dokumentarni film u kojem će izneti sve istine o jutjuberu i objasniti "ko duguje, a ko je čist", što je i uradio.

BONUS VIDEO: