10.09.2022.

15:00

Foto: printscreen

Džet set

GOCA BOŽINOVSKA NEĆE DA ŠTEDI NA SNAJKI BOJANI! Nagovara je da kupi najsuplju venčanicu! MIRKO MISLI DA SE RODITELJI PREVIŠE MEŠAJU! ODBRUSIO MAJCI!

Goca Božinovska ne krije sreću što će konačno da oženi sina Mirka Šijana! Ona, ali i porodica Rodić odavno smatraju da je vreme da se on i Bojana venčaju i da se napravi veselje, ali njima se nije žurilo.

Informer

Goca Božinovska

- Rodići bi voleli i Bojana da ima svadbu kakvu je imala Bogdana kad se udavala za Veljka. Nikad decu nisu odvajali ni za manje stvari, a taman posla za ovako krupne događaje - rekao je izvor za "Svet".

Srećni događaj zakazan je za 18. septembar, ali Goca izgleda nije uključena u organizaciju budući da je do skora bila na moru.

Informer

Mirko Šijan i Bojana Rodić

- Mi smo deci sve prepustili da sami biraju kako i šta žele da bude, a mi smo tu da pomognemo gde treba. Ipak se njih dvoje venačavaju i normalno je da nihove želje budu ispunjene. Ja ne mogu puno da vam pričam o tome, jer u neke stvari nisam ni ja upućena, dok neke treba i za njih da budu iznenađenje - kaže Goca koja tera snajku da kupi najskuplju venčanicu.

Kaže, jednom se udaje, a svekrva neće da štedi. Predlaže joj da to bude venčanica sa potpisom Vere Vang, ali Bojana ima drugu ideju. Upućeni kažu da je Mirko rekao majci da se ne meša i da će biti kako Bojana odluči, jer je ona mlada i njhova je svadba.

BONUS VIDEO: