16.09.2022.

07:05

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

"UZBUDLJIVO MI JE BILO DA DRŽIM NATAŠU ZA GRUDI" - Sara Jo i Bekvalčeva nisu imale tremu da stanu nage pred objektiv: Ostvarila sam tinejdžerske snove!

Pevačica Sara Jo pozirala je potpuno gola sa koleginicom Natašom Bekvalac pred objektivom jednog od najboljih srpskih fotografa Miloša Nadaždina. Ekscentrične, smele i provokativne fotografije prikazane su na izložbi "Tragovi", koja je organizovana u okviru gej parade.

Na otvaranju izložbe Sara Jo nam je otkrila da li joj je bilo neprijatno da se fotografiše potpuno naga, i to pored Bekvalčeve:


- Sve je bilo lako sa Natašom! To je sad najčešće pitanje: "Da li vam je bilo neprijatno dok ste se slikale gole?" Na setu smo bili samo Nata, Miloš Nadaždin i ja, pa nije bilo neprijatno - rekla je Sara Jo.

Nataša i Branka mi
bezgranično veruju

Miloš je fotografisao i velika imena srpskog glumišta, Natašu Ninković i Branku Katić.
- Odmah su pristale, jer među nama vlada ogromno poverenje. Bilo je zadovoljstvo raditi sa njima dvema, kao i sa Milošem Timotijevićem, koji je glasnogovornik o ljudskim pravima i pravima LGBT zajednice.

Ona je priznala da joj je oduvek bio san da uradi ovako dobre fotografije sa koleginicom:
- Bilo je uzbudljivo držati Natašu za grudi. Nekima se tinejdžerski snovi ostvaruju, nekima ne... Tu sam da prepričam! - našalila se pevačica.
Idejni tvorac izložbe Miloš Nadaždin kaže da nije bilo teško skinuti popularne pevačice, koliko je muka imao da ih spoji.
- Kada sam im predočio šta želim da uradim, odmah su pristale, ali je onda usledio najteži deo - kako ih uklopiti zbog obaveza koje su imale. Kada smo našli termin, sve ostalo je išlo savršeno, jer obe imaju poverenja u mene - kaže Nadaždin.
On objašnjava kako je tekao sam proces rada.


- Nataša i Sara su farbale zid iza sebe, a boje po njihovom telu su nastale spontano. Šminkerka im je radila samo lice, a po telu su se same mazale. Na snimanju je bilo zanimljivo, mnogo smeha, šala... Sve je bilo napravljeno kao filmska scena i kada se tome pristupi kao ulozi, nema mesta ničemu što je vulgarno, škakljivo, erotsko... Nije bilo neprijatnosti između njih dve, jer se dugo znaju, a obe su opuštene i preda mnom. Nisu imale zadršku, jer znaju da radim u njihovom najboljem interesu.


Na pitanje da li je uplašen jer će ga mnogi muškarci mrzeti jer je fotografisao žene koje su san mnogih Balkanaca fotograf kaže:
- Nisam, jer svakodnevno živim u strahu od gomile drugih stvari, pa mi je to najmanji problem. Ali razumem ih, jer treba da mi zavide, ali više na odnosu koji imam sa njima dvema nego na onome: "Video sam ih gole."
Izložba "Tragovi" biće postavljena u Silosima do sutra, a ulaz je besplatan.
 

BONUS VIDEO:

Tagovi:
izložba VIP Nataša Bekvalac Grudi fotografija Sara Jo džet set Miloš Nadaždin