16.09.2022.

12:14

Foto: Printscreen

Džet set

JOVANU JEREMIĆ PRIMILI U BOLNICU! Muku muči sa zdravstvenim problemom!

Jovana je obavila pregled u njihovom Univerzitetskom kliničkom centru i bila je veoma zadovoljna tretmanom, a iz bolnice su saopštili da je voditeljka dobro:

Informer

Bila u bolnici u Banjaluci... Jovana Jeremić

- Tokom boravka u Banjaluci voditeljka je obavila pregled glasnih žica u Klinici za uho, grlo i nos UKC-a. Tom prilikom izrazila je zadovoljstvo opremljenošću UKC-a, kao i stručnošću kadra i zahvalila je načelniku Dmitru Travaru i generalnom direktoru UKC Republike Srpske Vladi Đajiću i pružila mu podršku za sve što radi za pacijente Republike Srpske i regiona – stoji u objavi, piše piše Srpskainfo.

Informer

Muči muku sa glasnim žicama... Jovana

Podsetimo, Jovana je krajem jula na društvenim mrežama objavila da je išla na pregled glasnih žica, umirivši pratioce rečima da je sve u redu, kao i da je od lekara dobila pohvalu.

– Bila sam samo na kontroli, rekao mi je doktor da je sve u redu i da imam posebne glasne žice, ne znam kako on to vidi. Jedna je samo na donjem delu malo zadebljana i radiću ultrazvuk štitne žlezde, čisto radi reda. Rekao je da je sve u redu, hvala Bogu, i da imam posebnu boju glasa koju ljudi vole – rekla je Jovana.

BONUS VIDEO: