19.09.2022.

10:20

Foto: e-stock

Džet set

GODINU DANA BEZ MARINE TUCAKOVIĆ! Na njenom grobu samo jedna crvena ruža!

Marina Tucaković preminula je prošle godine na današnji dan nakon duge i teške bolesti, a veliki broj prijatelja, kolega i saradnika tešili su njenog sina Milana i supruga Aleksandra Futu Radulovića. Marina je sahranjena na Novom groblju pored sina Miloša, koji je preminuo je 2008. godine kada mu je bilo samo 24 godine.

Informer

Godinu dana od smrti Marine Tucaković

Marinin sin Milan Laća Radulović planirao je da za prvu godišnjicu majčine smrti u njenu čast priredi veliku žurku, na kojoj će se okupiti svi oni koji su Marini bili bliski i dragi. Ipak, zbog smrti Kornelija Bate Kovača, koji je bio njihov prijatelj, on je odustao od te ideje, a jednogodišnji pomen će se održati samo u krugu najbližih.

Informer

Na grobu samo crvena ruža...

- Devetnaestog septembra navršava se godinu dana od smrti Marine Tucaković, moje majke. Pomen ćemo obeležiti u krugu najbližih - obratio se Laća svojim pratiocima na Tviteru, pa dodao:

Informer

Kornelije Bata Kovač

- Prvobitni plan je bio da joj priredimo žurku za sve njene najdraže likove iz života jer je uvek govorila da bi tako želela da je ispratimo. Sedamnaestog septembra bila je sahrana Bate Kovača. Našeg porodičnog prijatelja. Maminog druga. Da izbegnem patetiku, Bata i mama su oni koji se jednom rode. Nadam se da ne moram da objašnjavam ko je Kornelije Bata Kovač, niti ko je Marina Tucaković. On je takođe i jedan od onih koji nikad ne umiru. Žurku odlažemo. Bato, počivaj u miru. Pozdravi mi kevu! - napisao je ožalošćeni Milan.

Informer

Milan Laća Radulović

Marina je napisala tekstove za veliki broj hitova među kojima: „Dodirni mi kolena“, ali i većinu za pesama grupe "Zana" poput: „Jabuke i vino“, „Oženićeš se ti“, „Rukuju se, rukuju“, „Majstor za poljupce“, „Vlak“, „Vojna pošta“, „Vejte snegovi“… Radila je dosta za Olivera mandica i napisala tekstove za njegove hitove: Ljuljaj me nežno“, „Osloni se na mene“, „Smejem se, a plakao bih“, „Pomagajte, drugovi“, „Nije za nju“, „Pitaju me, pitaju“… A posebno je mnogo sarađivala sa Cecom ražnatović kojoj je napravila najveće hitove: "Kukavica", "Idi dok si mlad", "Beograd" i mnoge druge.