21.09.2022.

12:52

Foto: Insajder

Džet set

ESTRADNJACI VEĆ ZAKAZALI NASTUPE ZA DOČEK! Ceca će od jednog koncerta zaraditi za dva stana u Beogradu, a ostali će dobiti ovoliko?!

Doček 2023. značajno će se razlikovati od prethodne godine, jer će se pevači po svemu sudeći dobro opariti.

Kako se nedavno pisalo, cene "običnih" tezgi su znatno skočile, pa samim tim i novogodišnje koje su i inače nekoliko puta više.

Informer

Pevači već zakazali nastupe za doček Nove godine

Saša Matić je brzinom svetlosti ugovorio novogodišnju tezgu u Beču, ali je navodno neće naplatiti 50.000 evra kao prošle godine, već deset hiljada više.

Informer

Saša Matić

Aca Lukas do kraja godine imaće brojne nastupe, između ostalog i koncert u beogradskoj areni, a godinu će uspešno zaključiti novogodišnjim koncertom u jednom luksuznom prestoničkom hotelu navodno za 80.000 evra.

Informer

Aca Lukas

Kako se dalje navodi, i Aco Pejović je u finišu pregovora za doček koji će navodno naplatiti ove godine 80.000 evra.

Informer

Aco Pejović

Nataša Bekvalac pre četiri dana se vratila sa američke turneje, te verovatno zato nije još precizirala mesto nastupa, ali kako otkriva izvor blizak pevačici, posle 31. decembra biće teža za 40.000 evra.

Informer

Nataša Bekvalac

Aleksandra Prijović prati trend sa cenama, pa je vrednost njenog pojavljivanja u prazničnoj noći ove godine navodno skočila na 40.000 evra.

Informer

Aleksandra Prijović

Milica Todorović rezervisala je mesto u jednom poznatom klubu u Štutgartu, a navodno će zaraditi 25.000 evra za veče.

Informer

Milica Todorović

Ipak, Svetlana Ceca Ražnatović i dalje je rekorderka. Kako se saznaje, pevačica će i ove godine, kada bude zakazala koncert za doček, navodno naplatiti angažman u visini od čak 100.000 evra, što je otprilike vrednost dva manja stana u Beogradu.

Informer

BONUS VIDEO: