21.09.2022.

14:14

Foto: Informer

Džet set

SAŠKA I ĐORĐE ĐOKOVIĆ PROGOVORILI O GALA SVADBI KOJA JE TRAJALA DVA DANA! Mladenci sumirali utiske, ovo im je bila velika želja!

Saška i Đorđe su otkrili kako su došli na ideju da organizuju svadbu koja traje 48 sati.

- Pre svega, cilj nam je bio da naše venčanje svi pamtimo zauvek, da ga se prisećamo sa osmesima na licu i da se svi dobro zabavimo. Zato smo odlučili da smanjimo broj zvanica što je više moguće, da zovemo samo članove porodice i najbliže prijatelje. Bila su to dva zaista savršena dana, uz sjajnu žurku, izvođače koji su nas zabavljali, vreme nas je poslužilo, dekoracija i hrana su bile perfektne... Ono što je najvažnije, porodice i prijatelji sa obe strane sjajno su se uklopili, atmosfera je bila pozitivna i vesela i, u stvari, to je ono što je učinilo naše venčanje i celokupno slavlje idiličnim.

Oni su progovorili i o organizaciji tako velikog venčanja.

- Od samog početka planiranja venčanja bili smo usaglašeni. Razgovor o tome kako će sve izgledati, koliko će gostiju doći, kakav će dres kod biti, kakvu dekoraciju želimo i gde želimo da se sve to odigra, trajao je svega pet minuta. Podelili smo uloge, ja sam bila zadužena za estetiku, dekoraciju, poklone koji su gosti dobijali  - rekla je Saška.

Informer

Saška Veselinov i Đorđe Đoković

- Do mene je bilo da organizujem muziku, protokol i ono najvažnije - da usrećim svoju mladu i ispunim joj svaku želju. Naravno, pomoć je bila potrebna i neizmerno smo zahvalni svima koji su učestvovali u organizaciji i proslavi naših najvažnijih dana - dodao je Đorđe.

Njihov izbor za svadbz je bila Crna Gora, a sad su otkrili zbog čega.

- Naša želja bila je da građansko venčanje provedemo na bajkovitoj peščanoj plaži i da otputujemo na mesto koje nije daleko, a na kom će naše zvanice moći da ostave sve svoje brige i misli kod kuće i dođu samo s malim koferom potrebne odeće i dobrim raspoloženjem, pa je to bio logičan izbor.

Par je i opisao atmosferu sa svadbe u Crnoj Gori.

- Otkako smo se vratili u Beograd sumiramo utiske i prilično je teško pronaći reči kojima bismo mogli da opišemo kako smo se proveli na venčanju. Kako rečima opisati sreću i zadovoljstvo kada doživiš nešto o čemu si maštao celog života - objasnio je Đorđe.

Informer

Prvi ples Saške Veselinov i Đorđa Đokovića

- Veselje nije stalo puna dva dana. Što se nas dvoje tiče, bili smo srećni što naše porodice i prijatelji toliko uživaju i što smo zvanično nogama muž i žena - nadovezala se Saška.

BONUS VIDEO: