22.09.2022.

10:00

Foto: printscreen

Džet set

BAKA PRASE PROMOVIŠE DROGIRANJE, DEČAK JE PRONAĐEN KAKO ŠMRČE IDENTIČNO KAO ON! Jovana Jeremić osudila ponašanje jutjubera! (VIDEO)

Jovana je na samom početku rekla da će vreme otkriti u kakvoj su tajnoj vezi Baka Prase Admir Arnautović Šmrk.

- Dragi čitaoci, navikli ste na moju rubriku "Do koske sa Jovanom Jeremić", a ovo je 31. emisija po redu. Danas se bavimo temom Bake Praseta i Željka Mitrovića, Bube Korelija, Jala Brata i njihovog menadžera. U kakvoj je tajnoj vezi Prase sa menadžerom Bube i Jale, otkriće vreme - rekla je Jovana Jeremić, a onda se osvrnula na snimak u kojem Baka Prase šmrče neku supstancu.

Informer

Jovana Jeremić progovorila o bahatom ponašanju Bake Praseta

- Želim da kažem da je Baka Prase u jednom svom linku pokazivao kako šmrče neku supstancu sa karticom. On je rekao da je to u pitanju brašno. Štagod da je, to je promovisanje drogiranja i šmrkanja, to je užasno! I kako se to odražava na javnost?! Postoji fotografija gde dete u 56-ici u autobusu u centru Beograda šmrče kokain sa svog ranca. Pitam vas da li je to slučajnost ili je to uticaj Praseta, koji promoviše drogiranje?! - rekla je Jeremićeva.

Voditeljka je progovorila i o hapšenju menadžera repera Bube i Jale.

Informer

Admir, Buba i Jala

- Volela bih da policija istraje u tome da ako je taj menadžer, kako se piše, dilovao drogu tinejdžerima i deci, da se najsurovije kazni, jer nema većeg greha od trovanja mladog organizma i navlačenje na drogu. Apelujem da se ispita veza između Bube i Jale, njihovog menadžera i Bake Praseta, koji promoviše drogiranje u svojim klipovima i apelujem na javnost da je dečak u 56-ici pronađen da se drogira identično kao Baka Prase u svom linku. Omladino, nemojte da vam to budu uzori! Pozdrav za Prase, znam da me potajno doziva da mu se javim, ali ti moraš da naučiš stvari koje su okej, a koje nisu - rekla je Jovana Jeremić, a šta je još otkrila saznajte u videu na početku teksta.