23.09.2022.

14:30

Foto: Foto: Promo

Džet set

DEVOJKE IH OBOŽAVAJU! Ovo je novi četverac koji osvaja Balkan!

Ovaj četvoročlani muški sastav danas je objavio novu pesmu "Oglasi", koju potpisuje neprevaziđeni Bane Opačić, a za samo nekoliko sati dostigla je veliki broj pregleda na muzičkim listama. 

Informer

Collapse bend osvaja sve...

Šta više, i spot je postao viralan na društvenim mrežama, koji je snimljen na specifičnim lokacijama u Beogradu, u kojem su muzičari odigrali svoje uloge kao profesionalni glumci. Čak i pojedine stihove ove numere počeli su da se šeruju na Instagramu i Tviteru, a neki od njih su: "Sve što imam s tobom stvorio, sve što nemam s tobom otišlo", "Ko te ovih dana prosio, ja do juče prsten nosio", "Je l' mi srce tu, pitaćeš je li prodato"... 

Zanimljivo je i da su članovi ovog sastava, koji čine Vahid Osmanović, Rusmir Tahirović, Mirza Ibrahimović i Elmir Hodžić, veoma skromni momci, iako rade više od 60 posto estrade. Naime, njihovi nastupi zakazani su u brojnim zemljama u dijaspori gde su svaki put sve traženiji, a sledeći cilj im je da osvoje srpsko tržište.

Ovu jaku četvorku mnogi porede sa Lapsus bendom jer ih spaja dosta sličnosti u muzici, ali i isti tim saradnika. Ko zna, možda na kraju upravo oni pokažu bolje rezultate.