29.09.2022.

07:00

Foto: ATAIMAGES

Džet set

MARIJA ŠERIFOVIĆ PRIČA KAKO SE BORI S PROBLEMIMA: Već 20 godina idem kod psihoterapeuta!

Pevačica priča da psihoterapija ne sme da bude tabu i savetuje svoje fanove da, kad ne mogu da "pobede svoje demone", potraže pomoć.

- Svakodnevno radim na sebi zajedno s terapeutom već 20 godina! Borim se da nađem što adekvatnije načine da "savladavam" život iz dana u dan, da mi bude što bolji i produktivniji. To nekad radim s terapeutom, nekad sama sa sobom, a nekad uz pomoć ljudi koji me okružuju - kaže Marija i dodaje da joj je pomoć bila i te kako potrebna u stresnim situacijama:

Informer

Marija Šerifović

- Retko mi dođe "žuta minuta", to mi se možda pet puta desilo do sada u životu... To su bile užasno stresne situacije, koje sam nekad znala da rešim, nekada ne... Ipak sam ja samo osoba od krvi i mesa!

Ne voli Tviter

Pevačica je nedavno bila u žiži javnosti kad je na društvenim mrežama osvanuo snimak na kome u besu udara auto posle, kako se nagađalo, svađe sa svojom partnerkom. Marija tvrdi da je tad sebe povredila i da nikad nikog nije udarila:

- Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekog da udarim, a ja sam zapravo samo glasna. Ja samo glasno pričam, glasno se smejem, glasno se svađam, glasno volim... Ne umem drugačije! - kaže pevačica, koja je posle tog skandala bila na meti osuda na Tviteru i Instagramu:

- Ne podržavam društvene mreže! Da se pitam, deci ne bih dopustila da tamo imaju profile pre srednje škole. Ja još nisam majka, ali bih posavetovala roditelje da budu više prisutni u životima svoje dece.

Informer

Marija Šerifović

Poštuje tuđe vreme

Marija priča da je njena majka, folk legenda Verica Šerifović, navikla na njene "bubice".

- Možda je moja majka zamišljala da budem pijanistkinja ili da pevam u Karnegi holu, ali ja sam Marija Šerifović, pametna i luda! Navikla je mama na mene ovakvu i srećna sam što me je naučila da budem disciplinovana, da poštujem druge ljude i tuđe vreme - završava priču Šerifovićeva.

Trenira samo u reklami

Marija priznaje da trenira samo u reklami za jedan trgovinski lanac:

- Privatno ne stižem da treniram! Uprkos tome, lepo sam se snašla na snimanju, nisam imala tremu. Ljudima je veoma simpatična ta reklama, možda ću se pojaviti u još nekoj, otvorena sam za saradnju.

Keva Ceca dobro kuva

Marija je postala dobra drugarica sa Cecom Ražnatović, koleginicom iz žirija "Zvezda Granda".

- Keva Ceca nam na snimanja donosi hranu koju spremi kod kuće, ali još me nije zvala na ručak - kaže Šerifovićeva.

BONUS VIDEO: