29.09.2022.

17:47

Foto: Promo

Džet set

SIN ŠOKIRAO SEKU ALEKSIĆ KADA JE TRAŽIO DA MU OVO KUPI: Objasnila sam mu da to nije lepo! AKO OVAKO NASTAVI, SIGURNO ĆE SE BAVITI OVIM POSLOM!

Seka Aleksić je nedavno proslavila sinu Jakovu rođendan, a kako kaže, morala je da mu kupi nesvakidašnji poklon koji je tražio.

Informer

- To je najveća radost. Mi smo već zaboravili rođendane, ni ne radujemo se više, samo čekamo poklone. Jakov je poželeo lanac oko vrata. On smatra da je reper i to ne treba da mu se uskrati. Morala sam da mu kupim neki muški, da ne bi nosio moje ogrlice. Hteo je u školu da stavi lanac preko duksa pa sam mu rekla da to nije lepo. Smešni su obojica. Sve mi vuče na to da će biti Jutjub zvezda. Hoda sam po kući i snima se. Tek je sada svestan da sam pevačica. Podržaću ga u tome, samo usmeriti da bude dozirano i kulturno - govori Seka.

Informer

Seka Aleksić sa sinom

Prema njenim rečima, pevačica ga prati i kontroliše šta gleda kada je reč o društvenim mrežama, pa se pohvalila da je Jakov vrlo pristojan i vaspitan.

- Ono što smo mi naučili od roditelja, prenećemo na našu decu i oni će takvi biti. Sve dolazi od kuće. Vaspitana sam da sve što imam delim sa drugima i da u mom društvu niko ne sme da oseti da ima manje od mene. Uvek sam se trudila i učim Jakova da nije važno kakve patike ima, koliko su skupe. Jakov se dobro snašao u školi, jako sam srećna - naglasila je ona.

BONUS VIDEO: