04.10.2022.

07:20

Foto: informer.rs/N.R. , Insider / Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

JUTJUBER SE PONAŠAO BAHATO ISPRED POLICIJSKE STANICE! Prase saslušan zbog droge! VREĐAO NOVINARE I POKAZIVAO SREDNJI PRST!

Baka Prase je pozvan u policijsku stanicu 29. novembar zato što je objavio snimak na kom ušmrkuje drogu. Ispred stanice sačekali su ga novinari, kojima je bahati jutjuber pokazivao srednji prst.

Informer

Baka Prase

- Žao mi je što je sve otišlo predaleko. Želim da se izvinim svima, situacija je izmakla kontroli. Dodao bih još - Mitroviću, puši ku*ac - rekao je jutjuber, koji je u medijskom ratu s vlasnikom Pinka.

Potom je ispred policije pokazivao srednji prst, zbog čega je protiv njega podneta prekršajna prijava za nedolično ponašanje i preti mu kazna od 5.000 do 10.000 dinara. Ilić se u policijskoj stanici zadržao tri sata, a zatim je pokušao da izbegne medije. Virio je kroz vrata i čekao da novinari odu, a na kraju je pobegao na drugi izlaz.

Informer

Baka Prase

Podsetimo, nakon što je objavio snimak s belim prahom, jutjuber se pravdao da nije reč o drogi, već o pirinčanom brašnu. Tada se ironično obratio javnosti.

- Ja sam Bogdan Ilić i ja šmrčem kokain. Počeo sam da šmrčem od stresa. Previše ljudi ostavlja negativne komentare koji su veoma uticali na mene, pa nisam mogao da se nosim s tim. Pored koksa, ponekad povučem i neku liniju spida. Sve je uticalo na mene da postanem narkoman. Šmrčem isključivo u krupnim apoenima, kad uzmem 500 evra, pošmrčem liniju. Potom zgužvam te pare i bacim - sarkastičan je bio jutjuber i ponovio da nije narkoman:

- Šta sve neće uraditi te propalice da me predstave kao narkomana!

BONUS VIDEO: