10.10.2022.

07:00

Foto: Public/printscreen

Džet set

RAŽNATOVIĆ ČEKA DRUGOG SINA, ALI SE TU NEĆE ZAUSTAVITI! Veljko: Imaću šestoro dece!

On i njegova supruga Bogdana imaju sina Željka (2), a sada čekaju i drugog naslednika za koje su odabrali ime Krstan, kako se zvao deda Veljkovog pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana.

- Ja sam odabrao ime Krstan za sina. Već tokom prve godine veze sa Bogdanom rekao sam joj da će mi roditi sinove Željka i Krstana. Planiramo još dece, želimo da imamo petoro ili šestoro - rekao je Veljko.

Informer

Veljko i Bogdana

Cecin sin i njegova supruga snimali su za Instagram proteklog vikenda trenutak kad su saznali da će dobiti još jednog sina. Neki pratioci "napali su" Veljka da je bilo očigledno da ne želi ćerku.

- Ne protivim se ženskom detetu, odgajila me je žena, to su budalaštine. Imali smo i ime za devojčicu. Neću da otkrivam koje, da mi ne kradu, žena će me ubiti... Živim u kući sa ženama, imam prava da želim da mi mužjaci nadjačamo žene - rekao je Ražnatović u svom stilu. 

Baka Ceca je oduševljena što će dobiti još jedno unuče. Folk diva kaže da se Veljko i Bogdana odlično snašli kao roditelji.

Informer

Ceca, Veljko i Bogdana

- Samo da se množimo! Veljko i Bogdana imaju zdrav pristup kada je u pitanju odgoj deteta - rekla je Ceca.

Sprema se da "ubije" rivala

Veljko Ražnatović najavio je boks meč za 8. novembar u Ubu, gde će odmeriti snage sa, takođe neporaženim, Goranom Babićem.

- Spremam se da u Ubu dam 100 odsto i domognem se svog prvog pojasa u karijeri. U svaki meč ulazim da "ubijem" rivala - rekao je mladi bokser.

BONUS VIDEO: