10.10.2022.

15:40

Foto: printscreen instagram / uki_q

Džet set

SESTRA UKI KU SASLUŠANA U TUŽILAŠTVU! Pristala da krivično goni muža koji ju je BRUTALNO PRETUKAO

Sara H. je ispričala za da ju je suprug posle svađe koja se dogodila u njihovom stanu u Rakovici, udario, davio je a potom joj lupao glavom o pločice. Fotografije Sare H. sa vidljivim povredama, na društenoj mreži Instagram, objavila je njena sestra, tiktokerka Uki Ku.

Informer

Uki Ku, tiktokerka

- U postupku koji se vodi protiv D. H. zbog krivičnog dela nasilje u porodici, ispitana je svedok ostećena S.H. Ona je ostala pri navodima krivične prijave, pridružila se krivičnom gonjenju i istakla imovinsko-pravni zahtev koji će naknadno opredeliti - potvrđeno je za Kurir iz Drugog osnovnog tužilaštva.

Kako se navodi, D. H. bi danas mogao da bude pušten iz pritvora u kom je od 29. septembra.

Informer

Uki Ku, tiktokerka

- Imajući u vidu da je okrivljenom D.H pritvor određen iz razloga jer su postojale osobite okolnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoka, u konkretnom slučaju na ostećenu S.H, i kako je ista ispitana u svojstvu svedoka, prestali su zakonski razlozi za pritvor, zbog čega je Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet predlog za ukidanje pritvora i predloženo da se prema okrivljenom izrekne mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa ostećenom S.H radi daljeg nesmetanog vođenja krivičnog postupka - saopšteno je iz tužilaštva.

BONUS VIDEO: