12.10.2022.

22:30

Foto: Marko Đoković

Džet set

KONSTRAKTA OTKRILA ŠTA JE DOBILA ZA ROĐENDAN, PA PRIZNALA: Postala sam milionerka! Nećete verovati šta je uradila! (VIDEO)

Naša ovogodišnja predstavnica na Evroviziji danas slavi 44. rođendan, a tim povodom je napravila koncept kojim je sve oduševila.

- Poklone primam ovde, danas od 11.44 do 12.28 - našalila se Konstrakta na pomenutoj društvenoj mreži, a u lajvu se obratila pratiocima:

- Dobar dan, htela sam da vam kažem da mi je danas 44. rođendan. Ja sam u parkiću, čekam poklone. Najzabavnije će biti ukoliko niko ne dođe - rekla je Konstrakta svojim pratiocima.

Ona je obukla prepoznatljivo belo odelo koje je bilo njen kostim na Evroviziji, te je tako oduševila prolaznike koji su joj prilazili.

Informer

Ana Đurić Konstrakta

- Bilo je dece, starijih, slučajnih prolaznika, ljudi iz gradskog prevoza koji su došli da me posete. Ova situacija je trajala 44 minuta, na moj 44. rođendan. Danas sam postala milionerka, od moje drage koleginice sam dobila na poklon karticu na milion duhovnih dolara. Sjajno se osećam kao milinerka, sviđa mi se. Kad dobijem neki poklon koji mi se ne dopada ja se nateram da mi se dopadne. Pa ne, sve što je od srca može - rekla je ona za medije.

BONUS VIDEO: