18.10.2022.

15:30

Foto: Foto: Tik Tok

Džet set

NESTALA TIKTOKERKA USNIMILA ČOVEKA U CRNOM! Anđela se žalila da ju je uhodio nepoznati muškarac, snimak ledi krv u žilama! (VIDEO)

Snimak koji sada kruži društvenim mrežama, a u kom Anđela opisuje čoveka koji je motrio na kuću šokirao je javnost i svi su počeli njihov nestanak da povezuju sa ovim videom.

Kako je mlada jutjuberka objasnila, videla je nepoznatog muškarca koji ju je posmatrao, što je nju znatno uplašilo.

- Sedim ovde u kuhinji i neki dečko, čovek, ne znam šta je jer je bio sav u crnom, u janki i kapuljači. Došao je do ćoška i gledao u dvorište, kuću. Slikala sam ga, ali tek kada se odaljio. Sreća pa sam ja zaključana - rekla je Anđela.

Informer

Anđela Đorđević, tiktokerka

Kako se navodi na društvenim mrežama, Anđela, koja je nestala zajedno sa sestom Nađom, majkom Tinom i rođakom Marijom, izbrisala je ovaj snimak, a pratioci sumnjaju i nagađaju da je ovaj čovek u crnom odgovoran za Anđelin nestanak.

Informer

Zoran Đorđević, otac jutjuberki i suprug žene koja je nestala

Podstimo, Zoran Đorđević, otac nestalih jutjuberki rekao je da još nema informacija o svojim najbliži.

- I dalje nemam nikakve informacije o tome šta mi je sa decom, ženom i rođakom. Nisam spavao celu noć od brige. Ovo nije nikakva šala, sve što znam rekao sam u videu. Čekam da prođe 48 sata kako bi nestanak prijavio francuskoj policiji. Nadam se da će se sve završiti u najboljem redu - rekao je za Kurir uznemireni Zoran.