21.10.2022.

07:20

Foto: Insajder

Džet set

POSTAO SAM MODNI DIZAJNER! Aca Lukas pokrenuo svoju liniju garderobe, pogledajte šta se nalazi u ponudi!

Aca Lukas postao je modni dizajner! Pevač je kreirao sakoe i majice koji će se prodavati na njegovim nastupima širom sveta!

Folker kaže da je njegova prva modna kolekcija namenjena svima koji vole njegovu muziku.

Informer

Aca Lukas postao dizajner...


- Dizajnirao sam sakoe i majice s ljudima iz mog tima. Za sada su samo u crnoj boji, ali vremenom će ih biti i u drugim. Kolekcija je namenjena onima koji vole moj lik i delo, a prodavaće se na

I Milica Pavlović
postala dizajnerka

 

I Milica Pavlović se oprobala kao kreatorka. Pevačica tokom pandemije koronavirusa nije imala nastupe, pa se posvetila modi.
- Devojkama se dopada način na koji vidim modu, pa sam rekla sebi: "Završila sam s glumom u seriji 'Pevačica', čekam bolja vremena za pevanje, hajde da se bacim na modu". I to sam učinila, uz pomoć Biljane Tipsarević - rekla je ona.

mojim nastupima - priča Lukas za Informer i dodaje da će nastaviti da se bavi kreiranjem garderobe:


- Na sakoima i majicama su ispisani nazivi mojih pesama koje publika obožava. Super je što ovi komadi mogu da se kombinuju i uz sportsku i uz elegantnu garderobu. Ovo je samo početak, planiram da smislim nove modele i uvrstim ih u kolekciju, ali to ću tek sledeće godine. Imam mnogo ideja, ali polako...


Osim što je postao modni kreator, Lukas će se uskoro oprobati i kao maneken.

Informer

Primerak sakoa koji će se naći u ponudi na Lukasovim nastupima...

- Publika će moći da vidi celu modnu liniju 3. novembra na beogradskom koncertu u Areni. Na svirkama ću nositi majice i sakoe iz kolekcije s mojim potpisom - priča folker.


Lukasov menadžer Saša Mirković najavljuje da će se folkerova garderoba prodavati širom sveta.

Informer

Primerak majice koja će se naći u prodaji na Lukasovim nastupima


- Fanovi Ace Lukasa moći će da kupe njegovu odeću gde god bude nastupao. Ne samo u Srbiji, već i širom Evrope, Australije - kaže Mirković i dodaje da je pevač mislio na fanove, pa nije hteo da preteruju sa cenama:

Informer

Aca Lukas, pevač


- Cena majice ili sakoa iznosiće oko 3.000 dinara. Još ne znam koliko će koštati u inostranstvu. Već sada nam je 70 klubova iz Evrope u kojima će Aca nastupati u narednom periodu naručilo garderobu.

BONUS VIDEO: