21.10.2022.

13:01

Foto: printscreen instagram

Džet set

PREDSEDNIK VUČIĆ JE JOŠ JEDNOM POKAZAO KAKO REAGUJE PRAVI DRŽAVNIK! Mnogi bi mogli da se ugledaju na njega, kao žena, osećam se sigurno u Srbiji!

- Predsednik Srbije je još jednom pokazao da i te kako vidi sve i da je spreman da reaguje na goruće probleme u društvu. Mislim da je problem nasilja nad ženama generalni globalni problem, a ne samo kod nas. Uzeo je maha svuda u svetu i primećujemo svuda povećanje nasilja nad ženama - rekla nam je Dušica. 

Ona ističe da je nasilja nad ženama bilo i u prošlosti, ali da je danas ekspanzija društvenih mreža doprinela tome da sve dospe u javnost.

Informer

Dušica Jakovljević

- Nasilja u porodici i nad ženama je uvek bilo. Bilo ga je i u prošlosti, ali tada nije bilo toliko svesti, a ona se danas budi na nivou društvenih mreža.

Popularna voditeljka istakla je da je i sama zahvalna predsedniku Vučiću.

Informer

Dušica Jakovljević

- Podržavam predsednika apsolutno. I ovaj Vučićev predlog je odličan i zahvalna sam mu, kao žena, što uvek prepozna i uvek reaguje u domenu svoje pozicije. On uvek prepozna glavni problem društva i još jednom je pokazao da bi njegov primer trebalo da slede i prate i drugi državnici.