21.10.2022.

20:07

Foto: printscreen/insider

Džet set

MARKO BULAT SE ISELIO IZ STANA! Ćerka se u suzama oprostila sa ocem, pevačeva supruga uhvaćena u laži!?

Naime, Marko Bulat je sve svoje stvari spakovao i napustio je porodični dom u kojem je živeo sa suprugom Marijom Bulat i njihovom ćerkom. U nekoliko kesa i kofera izneo je stvari iz stana, a tužan prizor dogodio se ispred zgrade, saznaje Blic.

Informer

Marija Bulat i Marko Bulat

Markova ćerka poletela je ocu u zagrljaj i sve vreme plakala. Ni sam pevač nije ostao imun na ovu scenu, a njihova bliskost se kosi sa Marijinim današnjim izjavama o "maltretiranju ćerke" u zgradi u kojoj žive, te da je Marka, kako pevačeva žena navodi, prijavila policiji.

Podsetimo, danas se oglasila i Marija koja je i potvrdila priče da, ako neko treba da izađe iz stana, to će biti Marko.

Informer

Marija Bulat, supruga Marka Bulata

- Trenutno sam kod doktora i ne mogu dugo da pričam. Ja da se iselim iz stana? Ne, samo on može. I jeste. Ja sam sa decom. Došla sam na pregled. Nije bilo onako kao što se piše u medijima - zaključila je kratko Marija Bulat za "Blic".

Marko, inače, tvrdi da već duže vreme trpi psihičko nasilje i da je ranije bilo fizičkog kontakta između njih tog tipa. Ovog puta izbila je svađa, jer je Marko, kako saznajemo, nju nazvao "narkomanom", nakon što je u stanu pronašao "neke cevčice", koje je nosio na DNK analazu i utvrđeno je navodno prisustvo psihoaktivnih supstanci. Marija je to negirala kad joj je rekao i u besu mu udarila par šamara, počela da ga šutira nogama i grebe.

Mariji Bulat je uzeta izjava u policiji i njoj je izrečena hitna mera zabrana prilaska i udaljenja iz kuće u trajanju od 48 sati.

BONUS VIDEO: