22.10.2022.

09:39

Foto: printscreen instagram

Džet set

IVANA NIKOLIĆ KONAČNO PROGOVORILA O DEČKU!? Bivša Uraganka tvrdi: Povezivali su me sa mnogima!

Ivana i Andrej su hteli da sačuvaju svoju privatnost, a pevačica je tek sada otvoreno progovorila na tu temu i da je to trebalo da ostane samo između njih dvoje.

Ne mislim da moj privatni život treba da bude plasiran u javnosti. Zato i jeste privatan. Nikad ne pričam o tome koji mi se momak sviđa i da li imam dečka. Povezivali su me s mnogima, ali retko šta je istina, kaže bivša uraganka u emisiji "Ispovest". Što se Andreja Bajeca tiče, on je moj veliki prijatelj i to je sve. Imamo iste poznanike i drugare, bili smo milion puta u istom društvu, ali među nama se nikada ništa nije desilo. On nikada nije hteo u tom kontekstu da se provlači u javnosti i to stvarno poštujem. Svoje prijatelje uvek čuvam sa strane i pričam samo o sebi - rekla je pevačica.

Informer

Ivana Nikolić

Ivana NikolIć je otkrila da joj je već proradio majčinski instinkt, ali da će s tim zbog karijere ipak malo pričekati.

- Mnogo volim decu i stalno pričam o bebama! To svi znaju oko mene, ali sada sam fokusirana samo na karijeru. Za to imam vremena, a kad nađem pravog muškarca, s njim ću svakako da osnujem porodicu. Nisam trudna, moram ponovo da kažem, jer neko stalno priča o tome, a meni je smešno-rekla je bivša uraganka. 

BONUS VIDEO: