23.10.2022.

11:02

Foto:

Džet set

POMIRILI SE MARIJA I BULAT!? Marko tvrdio da ga je supruga DAVILA I GREBALA, a ovim potezom pokazao da je ona za njega JEDINA!

Marko Bulat je tokom gostovanja u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić rekao da je supruga Marija nasrunala na njega.

Do svađe je došlo jer nisam legao pored Marije da je uspavam, bila je u bolovima, nisam je smirio i utešio. Možda je iz muke uradila to, u afektu mi je svašta izrečeno, pa sam je prijavio, tu sam sve vreme. Ona je bila deo mnogih afera, jesam prijavio nasilje u porodici- rekao je pevač. 

Informer

Marko Bulat

Pevač nije želeo da komentariše izjave supruge Marije i da će u ponedeljak doneti odluku da li će staviti tačku na bračni život.

- Njene izjave neću da komentarišem, nisam samog sebe davio, nema veze. Videćemo od ponedeljka da li ćemo se razvesti, danas u razgovoru sa njom, nisam video sa te strane želju da brak opstane. Ja želim da opstane zbog dece i ljubavi i da ona ozdravi, naravno da je volim, ona je majka moje dece. Kada je neko izuzetno bolestan, nezadovoljan time da nije dobar partner, ne može zbog bolesti da pruži maksimum, dođe do ovakvih stvari, mora doći do razumevanja - istakao je pevač u emisiji kod Jovane Jeremić.

Informer

Marko Bulat i Marija

Naime, da ljubavna priča Marka Bulata i supruge Marije nije gotova, u prilog govori i činjenica da Marko Bulat na svom Instagram profilu prati samo jednu osobu, a to je njegova još uvek zakonita žena Marija, što je pevačeve pratioce navelo da komentarišu kako je na pomolu pomirenje među njima. Takođe prilikom gostovanja kod Jovane Jeremić folker je ostavio otvoreno pitanje njihovog braka i u više navrata rekao kako svoli svoju ženu.

BONUS VIDEO: