24.10.2022.

09:39

Foto: S.S.

Džet set

IMAM 48 GODINA, ZAČEĆE JE SADA U DOMENU ČUDA! Goca Tržan ispričala sve o borbi za potomstvo i otkrila kako se nosi sa tim

Popularna pevačica Goca Tržan je rešila da više ne želi da govori na temu pomenutog medicinskog zahvata, jer kako kaže previše je pričala o tome, a nije jedina na estradnom nebu koja se odlučila za takvu intervenciju.

Informer

Goca Tržan

Imam 48 godina i znam da bi začeće sada već bilo u domenu čuda. Ako se ne desi, imam svoje dete koje treba da poraste i da ga izvedem na put. Rešila sam da više ne govorim na tu temu, poštedela bih sebe jer mi je dosadilo da pričam o tome. Toliko je javnih ličnosti koje to isto rade i ne žele da govore o tome, pa tu štafetu prepuštam nekom drugom - rekla je pevačica.

Informer

Goca Tržan

Pevačica kaže da ona i njen suprug Raša znaju da se nose sa teškoćama koje se dešavaju u njihovom braku. ali ističe da nikada nisu upali u bračnu krizu.

- Nismo imali kritične momente, iako smo morali da vodimo ozbiljne razgovore. Ipak, nije bilo kriza. Nismo bili na korak do razvoda ili potpunog udaljavanja. Umeli smo da prepoznamo kad nešto nije kako treba, da nismo to što smo bili i da je vreme da razgovaramo kako bismo se vratili jedno drugom - rekla je Tržanova.

BONUS VIDEO: